Liga 1

"Nu ne asteptam sa se transfere atat de repede si pe o suma atat de mare!" Transferul lui Dennis Man l-a surprins pe Gica Popescu

In aceasta saptamana, Dennis Man a devenit cel mai scump fotbalist transferat de la o echipa din Romania in strainatate. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Ianuarie 2021, 09:34
Data actualizarii: Duminica 31 Ianuarie 2021, 09:37

Unul din cei mai importanti fotbalisti romani din istorie, Gica Popescu, nu credea ca Liga 1 va mai vinde un fotbalist in strainatate pe o suma asa mare.

Fostul capitan al Barcelonei s-a declarat bucuros pentru Dennis Man si spera ca toti tinerii romani sa confirme in strainatate.

"E un transfer important pentru fotbalul romanesc. Nu e deloc surprinzator! Man a avut mereu o proiectie frumoasa. Nu ne asteptam sa se transfere atat de repede si pe o suma atat de mare! Eu sincer nu am crezut ca vom mai ajunge sa vindem un fotbalist la o suma atat de mare! Acum nu pot decat sa ma bucur. 

Man dovedeste ca fotbalistul roman in continuare are valoare si este considerat un produs valoros, insa atat el, cat si Mihaila, Ianis, toti cei care joaca la cluburi importante, trebuie sa confirme pentru ca asa tinem nivelul fotbalistului roman ridicat", a declarat Gica Popescu, pentru Fanatik.

Modifică setările cookies