"Nici măcar nu a încercat ceva". Reacție categorică după Dinamo - FCSB 0-1

FCSB Basarab Panduru derby dinamo fcsb Dinamo Superliga Dinamo - FCSB 0-1/sursa foto: Gabi Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Noiembrie 2023, 08:26
Data actualizarii: Luni 27 Noiembrie 2023, 08:37

FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 1-0, pe Arena Naţională, într-un meci considerat în deplasare, în etapa a 17-a a Superligii de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Florinel Coman (52), care l-a surprins pe portarul Adnan Golubovic din lovitură liberă de la 20 de metri.

Meciul a început cu o întârziere de zece minute din cauza faptului că partida Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova (1-3) a fost amânată cu o oră.

Jocul a fost întrerupt de mai multe ori, pentru scurte perioade de timp, din cauza petardelor şi torţelor aruncate de suporteri pe teren. La meci au asistat 22.923 de spectatori.

FCSB şi-a consolidat poziţia de lider prin acest succes. Dinamo a ajuns la 11 etape consecutive fără victorie, trei egaluri şi opt eşecuri. 

Analiza lui Basarab Panduru după Dinamo - FCSB

Fostul internațional român a prezentat strategia celor două formații din derby-ul de pe Arena Națională, explicând că nu a fost nicio surprinză remarcabilă în jocul lor. 

"La ce ne aşteptăm de suntem acum (n.r. - duminică seara) supăraţi şi dezamăgiţi de ce am văzut? FCSB a căutat să dea un gol şi apoi să închidă jocul. FCSB asta a făcut în ultimul timp, nu e nicio surpriză. Dinamo a încercat ceva? În afară de faptul că a vrut să nu ia gol? Nici măcar nu a încercat ceva Dinamo.

A vrut doar să ducă meciul cât mai departe şi să vadă ce se poate întâmpla de acolo, iar FCSB-ul a vrut să dea un gol ca să închidă ulterior meciul", a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!