Mihai Stoica nu este impresionat de jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB și are alt favorit: ”Mulți m-au luat la mișto!”

Mihai Stoica FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 16:58
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 16:58

După ce FCSB a devenit campioana României, Gigi Becali a anunțat că vrea să întărească echipa pentru următoarea stagiune când roș-albaștrii vor juca și în preliminariile Champions League.

Până în acest moment, FCSB a făcut trei mutări, David Kiki de la Farul, Daniel Popa de la U Cluj și Marius Ștefănescu de la Sepsi, dar s-a vorbit și despre transferul lui Louis Munteanu, fotbalistul Fiorentinei, care în ultimele două sezoane a evoluat sub formă de împrumut la Farul.

Mihai Stoica nu este interesat de transferul lui Louis Munteanu: ”Miculescu e mult peste!”

Mihai Stoica a declarat fără rețineri că  nu este încântat de ideea transferului lui Louis Munteanu la FCSB, chiar dacă Gigi Becali a transmis în mai multe rânduri că îl vrea la echipă pe fostul atacant al Farului.

Mihai Stoica a explicat că nu este interesat de Louis Munteanu și este convins că David Miculescu are o calitate mai mare decât atacantul legitimat la Fiorentina.

Nu e un subiect care să mă intereseze pe mine. Dacă Gigi vrea să-l ia, să-l ia și cu asta basta! Dacă el vrea să vină, dacă Fiorentina vrea să-l vândă.. A spus Gigi foarte clar că de trei săptămâni i s-a făcut ofertă și nu a primit niciun răspuns. Nu sunt concentrat pe problema asta, nu mă interesează jucătorul ăsta.

Eu am spus-o și o repet, pentru mine Miculescu e mult peste, e cel mai bun număr 9 român. Așa văd eu. A început să joace, mulți m-au luat la mișto și am luat campionatul cu el. Nu s-a discutat direct cu Fiorentina, poate să se oprească și la intermediari”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

La doar o zi după declarațiile făcute de Mihai Stoica, Gigi Becali a declarat că a primit răspuns din partea Fiorentinei în legătură cu Louis Munteanu. ”Am primit răspuns, Fiorentina vrea să-l țină”, a spus patronul lui FCSB, chiar dacă în presa din Italia se vehiculează că gruparea ”viola” vrea să scape de atacantul român.

  • 12 goluri și 5 pase decisive a reușit Louis Munteanu sezonul trecut la Farul.
  • 1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Louis Munteanu, potrivit Transfermarkt.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!