Marius Șumudică, dat pe spate de un jucător din Liga 1: ”Steaua de la brad”

Marius Sumudica CFR Cluj Panagiotis Tachtsidis Superliga Marius Șumudică
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 17:43
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 17:43

Marius Șumudică e liber de contract de la începutul lui martie, când s-a despărțit de Gaziantep FK.

Antrenorul a menționat că CFR Cluj ”devine o forță” cu Dan Petrescu revenit pe banca tehnică din Gruia. Mai mult, Șumi l-a remarcat pe Panagiotis Tachtsidis, fotbalistul ajuns la CFR Cluj în vara lui 2023.

Marius Șumudică, dat pe spate de un jucător din Liga 1: ”Steaua de la brad”

Șumudică a menționat că închizătorul grec e ca ”steaua de la brad” și că are calitate, iar colaborarea cu Dan Petrescu la CFR Cluj îl va aduce la o formă și mai bună ca până acum.

  • Panagiotis Tachtsidis are șase goluri înscrise în 36 de apariții de când a semnat cu echipa de pe ”Dr. Constantin Rădulescu”. Mai mult, grecul a oferit și patru pase decisive

”CFR-ul devine o forță. Și ce echipă are, ca lot zic. Toată lumea spunea de Tachtsidis. Eu eram primul care îl opream la ce se întâmplă în momentul de față în România și ce jucători sunt.

Are calitate și o să arate mai bine cu o pregătire cu Dan Petrescu. El când a venit nu a făcut pregătirea. Lui îi trebuie pregătire de vară.

Știi cum se zice în Turcia în momentul în care aduci un jucător bun, cum l-am adus eu pe Maxim și a marcat multe goluri atunci? ‘Strawberry’ (n.r. căpșună), cum e steaua de la brad, fără ea nu are farmec.

După o astfel de pregătire, Tachtsidis o să fie un jucător care o să facă parte din categoria asta, strawberry. E genul de jucător care îți dă o pasă finală de nici nu știi (n.r. ca adversar) unde îți vine minge”, a spus Marius Șumudică, potrivit Fanatik.

Pentru CFR Cluj urmează confruntarea cu Farul Constanța de sâmbătă seară, de la ora 21:00, din ultima etapă a play-off-ului Superligii României. Meciul va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro - AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!