Gigi Becali vrea sa dea lovitura in vara: 3 SUPER TRANSFERURI pregatite de FCSB! Mutarile de peste 3 milioane de euro anuntate

FCSB si-a pregatit strategia pentru sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Martie 2019, 08:48
Data actualizarii: Miercuri 20 Martie 2019, 08:59

Gigi Becali a adus deja trei jucatori, toti fotbalisti tineri, si urmeaza alte trei mutari importante care urmeaza aceeasi strategie: intinerirea lotului FCSB cu jucatori de viitor, preponderent romani.

Dupa ce l-a adus pe Iulian Cristea de la Gaz Metan si a ajuns la un acord cu Oaida (FC Botosani) si Claudiu Belu (Astra), ultimii doi urmand sa vina sub comanda lui Teja din vara, Gigi Becali incearca aducerea a alti trei tineri jucatori. Potrivit GazeteiSporturilor, FCSB va incerca sa-i transfere in vara pe De Nooijer (Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan) si Andrei Ivan (Rapid Viena, imprumutat de Krasnodar). Conform sursei citate, finantatorul FCSB isi propune realizarea acestor trei transferuri indiferent daca echipa va castiga sau nu titlul in acest sezon.

De Nooijer mai are contract cu Viitorul pana in 2021 si este cotat la 1 milion de euro, Olaru costa 750.000 de euro si are contract cu Gaz Metan tot pana in 2021, in timp ce cota lui Ivan este de 1,5 milioane de euro, iar contractul sau cu rusii de la Krasnodar expira in 2022.

Dintre cei trei, doar pustiul lui Hagi este o tinta recenta pentru FCSB. Olaru s-a mai aflat in vizorul celor de la FCSB si in trecut, in timp ce Andrei Ivan a fost curtat de Gigi Becali inca de pe vremea cand juca la Craiova. Despre venirea lui Ivan la FCSB s-a vorbit si in iarna, insa mutarea nu s-a putut concretiza.

Modifică setările cookies