Jack is back! "M-am simțit exact ca Messi". Grealish, moment de sinceritate 

Jack Grealish Manchester City Superliga Jack Grealish, despre transferul la Manchester City: "Am plâns când am plecat de la Aston Villa"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 09 August 2021, 23:07
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 23:26

Mannchester City a realizat cel mai scump transfer din istoria Premier League, odată cu semnarea lui Jack Grealish.

Atacantul a ajuns la Manchester City pentru o sumă ce depășește 110 milioane de euro. Se pun foarte multe speranțe în el, astfel că misiunea lui nu va fi una ușoară. Totuși, Grealish spune că suma uriasă plătită pe el nu îi cauzează presiune:

"Suma de transfer nu pune nici un fel de presiune pe mine, O iau ca pe un compliment. Chiar îmi place, cred că am o etichetă bună. Cred că atunci când vezi că un club de fotbal plătește atâția bani pentru tine, înseamnă că are încredere în tine și te apreciază foarte mult și ești văzut ca un jucător cu atât de mult potențial.

  • Jack Grealish, despre transferul la Manchester City: Am plâns când am plecat de la Aston Villa

Jack Grealish: "M-am simțit exact ca Messi"

O văd doar ca pe un lucru bun și sper să pot răsplăti acest preț întregului club, câștigând cât mai multe titluri", a spus Grealish, conform SkySport.

Fotbalistul de 25 de ani a jucat mai toată cariera sa la Aston Villa. Cu excepția sezonului 2013-2014, când a fost împrumutat la Notts County, Grealish a evoluat constant la Aston Villa din 2012, începând cu grupa U18. 

Astfel că, despărțirea nu a fost una ușoară. Și el recunoaște că a lăcrimat, după ce a plecat de la echipă:

"Toată lumea a văzut ce a fost Messi la ultima sa conferință de presă și exact așa m-am simțit și eu. Înainte să plec de la hotel, am vorbit cu echipa, cu staff-ul și cu jucătorii și am plâns puțin."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!