Cristi Borcea Neculai Ontanu Superliga

Borcea, implicat in arestarea lui Neculai Ontanu! Fostul sef de la Dinamo ar fi cel care l-a denuntat pe primarul Sectorului 2

Numele lui Cristi Borcea apare in cel mai nou dosar de la DNA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2016, 11:31
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2016, 11:42

Omul de afaceri Cristian Borcea este denuntator in dosarul primarului Neculai Ontanu, acesta fiind cel care a intervenit la edil pentru ca un proprietar sa beneficieze de retrocedarea nelegala a unui teren, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Potrivit surselor citate, Cristian Borcea este unul dintre denuntatorii din dosarul primarului Neculai Ontanu, acesta fiind cel care a intervenit la edil pentru ca un proprietar sa beneficieze de retrocedarea nelegala a unui teren.

Potrivit procurorilor "in perioada 2006 - 2007, Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 Bucuresti, a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la o persoana, beneficiar al unor drepturi litigioase (denuntator in cauza), pentru a facilita procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2, in conformitate cu prevederile Legii nr. 18/1991".

"Dupa emiterea titlului de proprietate, inculpatul Neculai Ontanu a primit o suprafata totala de teren de 1.500 mp, situata pe strada Barbu Vacarescu, care a fost transferata de catre denuntator, in mod gratuit, prin intermediul unor contracte de vânzare - cumparare fictive catre suspecta Radu Loredana Claudia si o alta persoana, interpusi indicati de edil", se mai spune intr-un comunicat de presa al DNA.

Primarul Sectorului 2 Neculai Ontanu, avocata Loredana Radu si secretarul Consiliului local al Sectorului 2, Toma sutru au fost retinuti, miercuri, pentru 24 de ore, urmând ca joi sa fie prezentati Curtii de Apel Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!