Noi detalii de ultima ora despre scandalul din Craiova! 8 fani ai lui FCU au fost arestati, iar 4 suporteri de la CSU au fost dusi la spital

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Mai 2021, 18:04
Data actualizarii: Duminica 23 Mai 2021, 18:29

Suporterii CSU Craiova s-au adunat astazi in fata universitatii din oras pentru a sarbatori cucerirea Cupei Romaniei. 

18:20 Suporterii FCU sustin ca au fost agresati de membri ai Peluzei Nord! 

17:50 Conform liderului galeriei Peluzei Sud, Andrei Preda, dupa incidentele din centru, 8 suporteri ai lui FCU au fost ridicati de fortele de ordine si arestati, iar 4 suporteri de la CSU au fost dusi la spital in urma altercatiilor. 

Aceasta a spus pentru www.sport.ro ca altercatiile au fost create de jandarmerie. 


Intalnirea cu jucatorii lui Marinos Ouzounidis a fost programata la ora 13:30. De la ora 14:00, si fanii FCU Craiova au iesit pe strazi pentru a sarbatori promovarea favoritilor lor in Liga 1. Acestia au iesit in centrul vechi al orasului, care este in zona universitatii, existand astfel riscul ca cele doua galerii sa se intersecteze.

Fortele de ordine au fost, insa, la fata locului si au reusit sa evite confruntarile intre suporterii celor doua echipe craiovene. 

Conform informatiilor www.sport.ro, unul dintre fani a fost ridicat de jandarmi dupa ce a incercat sa disturbe buna desfasurare a evenimentelor. 

Potrivit reprezentantilor fortelor de ordine, in urma evenimentelor din oras, oamenii legii au dat 5 contraventii pentru tulburarea ordinii publice si pentru provocare.

Imagini de la sarbatoarea fanilor FCU Craiova


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!