Dinamo face trei transferuri: ”Ne propunem să-i avem semnați”

Dinamo andrei nicolescu Superliga Andrei Nicolescu, Dinamo / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 10:18
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 10:19

Dinamo pregătește deja următorul sezon, în care conducerea clubului a fixat un obiectiv ambițios.

După ce șase jucători au plecat de la echipă imediat după salvarea de la retrogradare, Andrei Nicolescu și Zeljko Kopic pregătesc campania de transferuri pentru a întărirea lotului.

Cu două zile înainte de reunirea echipei, administratorul special al lui Dinamo a făcut un anunț important pentru fanii echipei. 

Andrei Nicolescu: ”Ne propunem să-i avem semnați”

În prima săptămână de pregătire, oficialii ”câinilor” ar vrea să oficializeze cel puțin trei sau patru mutări. În plus, Dinamo va avea și câțiva jucători în probe, urmând ca aceștia să fie evaluați de staff-ul tehnic.

”Încercăm să definitivăm foarte multe transferuri în prima săptămâna de pregătire. Minimum 3-4 jucători ne propunem să avem semnați până atunci. Avem și câțiva jucători în probe, o să auziți și comunicatul nostru oficial, vedem”, a spus Andrei Nicolescu, pentru iAMsport.ro.

Dinamo și-a anunțat obiectivul pentru sezonul 2024-2025

Acționarii din Red&White, prin vocea lui Eugen Voicu, anunță că Dinamo va ținti o clasare în zona locurilor de play-off la finalul sezonului regulat 2024-2025. Obiectivul pare unul dificil de realizat, având în vedere că ”roș-albii” s-au salvat la limită de la retrogradare în sezonul recent încheiat.

„Vom lupta pentru play-off. Știu că sună ambițios pentru că plecăm dintr-un moment în care avem foarte mult de reconstruit, dar cred că Dinamo trebuie să-și propună ținte ambițioase pe care să le și realizeze. 

Asta e dorința noastră astăzi, țintim să fim în play-off și toată lumea trebuie să depună eforturi în direcția asta”, a spus Eugen Voicu, la Radio Dinamo 1948.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!