Ilie Dumitrescu Mirel Radoi Universitatea Craiova Superliga

Ilie Dumitrescu a dat verdictul, după demisia lui Rădoi: ”Pregătea tot ce s-a întâmplat”

Ilie Dumitrescu a reacționat, după ce Mirel Rădoi (41 de ani) și-a dat demisia de la Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 08:55
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 08:55

Ratarea calificării în sferturile Cupei României i-a pus ”capac” lui Rădoi, care a decis să plece de la echipă înainte de pauza competițională din iarnă, în care anunțase schimbări masive. Ilie Dumitrescu este convins că antrenorul și-a ”pregătit” plecarea de la echipa lui Mihai Rotaru.

Acum, Rotaru trebuie să găsească un alt antrenor, al treilea din acest sezon, după Laszlo Balint și Mirel Rădoi. Marius Șumudică (51 de ani) este favoritul patronului din Bănie.

  • Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu e convins: ”A fost premeditat!”

"Am spus-o, cred că trebuia sa se meargă pe continuitate. Dacă Rădoi a luat decizia asta, sunt lucruri de care nu putem să ne dăm seama. Când ieși pe post și spui 'Problemele sunt din interior', înseamnă probleme cu cei din conducere și din vestiar.

Când nu mai poți să gestionezi situația și îți dai demisia... cred că Rădoi pregătea tot ce s-a întâmplat. A fost premeditat! Nu cred că s-a răzgândit în câteva minute. Ce înseamnă asta? Nu cred că s-a implicat domnul Rotaru. Nu s-a întâmplat cu niciun antrenor.

Rădoi nu s-a mai simțit confortabil nici în vestiar, nici în relația cu conducerea", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Mirel Rădoi: ”Îmi pare rău că n-am reușit să ne calificăm”

Mirel Rădoi a rezistat aproape patru luni pe banca Universității Craiova, timp în care a bifat 21 de meciuri. Zece s-au terminat cu victoria oltenilor, cinci s-au încheiat la egalitate și șase au fost înfrângeri.

„Dacă așteptam până în decembrie, nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Și eu, și echipa, și clubul. Îmi pare rău n-am reușit să ne calificăm în Cupă.

Lucrurile care se produc din interior... pentru mine este o problemă mare. Dacă cei din conducere se cred antrenori înaintea mea și fac analize, îi las pe dânșii să conducă", a spus Mirel Rădoi, după meciul de Cupă FC Argeș - Universitatea Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!