VIDEO Gigi Becali: ”Ghencea?! M-am ținut de cuvânt”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Februarie 2024, 22:57
Data actualizarii: Miercuri 21 Februarie 2024, 22:56

Gigi Becali, patronul FCSB, vorbit despre stadionul din Ghencea, cândva fosta ”casă” a clubului patronat de latifundiarul din Pipera.

Interzisă în Ghencea ani la rându-i, FCSB a fost reprimită în august 2023 pe stadionul din sectorul 6 al Capitalei. Roș-albaștrii s-au impus atunci în etapa #4 din Superliga României împotriva celor de la CFR Cluj cu 1-0.

Gigi Becali: ”Ghencea?! M-am ținut de cuvânt”

Gigi Becali a precizat că FCSB nu se va muta în Ghencea, ci Arena Națională va rămâne ”casa” roș-albaștrilor. Însă finanțatorul echipei a ținut să evidențieze că ori de câte ori va fi nevoie, atunci formația sa va apela la Stadionul ”Steaua”.

”Când o să fie. Eu am spus atunci să nu aibă grijă că nu ne mutăm pe Ghencea, m-am ținut de cuvânt? A fost situația, dacă va fi situația trebuie să jucăm acolo, nu e țara noastră aici?”, a spus Gigi Becali.

Ultima dată când FCSB a evoluat în Ghencea a fost la începutul lui septembrie, când Arena Națională a fost ocupată din cauza desfășurării unui eveniment. Roș-albaștrii au câștigat atunci cu 3-0 în fața celor de la Universitatea Craiova, în etapa #8 din Superliga.

”Cobra” Ilie a dat verdictul despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB

Chiar dacă a fost pus pe lista neagră de către patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, Andrea Compagno a fost un pion important pentru FCSB în perioada pe care a petrecut-o la clubul din Superliga României.

Lucru remarcat și de Adrian ”Cobra” Ilie, care i-a simțit lipsa atacantului italian în remiza albă de pe ”Cluj-Arena”, dintre FCSB și ”U”, din etapa #26 din sezonul regulat.

”M-am gândit la un moment dat ce bine ar fi fost în careu Compagno. Am văzut și ieri, au dat câteva centrări și nu e nimeni”, a spus Adi Ilie, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!