FCSB clauza FC Botosani Gigi Becali Razvan Oaida Superliga

Gigi Becali a schimbat strategia! Clauza speciala din contractul noului transfer de la FCSB! Ce decizie a luat patronul vicecampioanei!

FCSB l-a transferat pe Razvan Oaida de la FC Botosani.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Februarie 2019, 11:43
Data actualizarii: Marti 26 Februarie 2019, 11:46

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a luat o decizie surprinzatoare in urma transferului mijlocasului de la FC Botosani, Razvan Oaida. Latifundiarul a schimbat strategia in ceea ce ii priveste pe jucatorii tineri. Valeriu Iftime, patronul de la FC Botosani, a vorbit despre mutarea jucatorului de 20 de ani.

"A fost o disctuie mai demult cu domnul Becali. Eu am avut o discutie cu Razvan mai demult si am spus ca daca are o oferta buna sa plece. A negociat el toata ziua si va pleca. Va ramane la mine si poate da Dummnezeu sa prinda si echipa nationala. Am niste procente ramase la Oaida, cred in continuare ca e un fotbalist bunn. Va juca la noi, la FCSB si la alte echipe", a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.

Patronul de la FC Botosani a vorbit de noua strategie a patronului de la FCSB, dezvaluind clauza speciala din contractul lui Razvan Oaida. Mijlocasul va ramane la Botosani pana cand ar putea fi titular in echipa lui Mihai Teja. Astfel, Gigi Becali vrea sa evite situatiile in care jucatorii tineri nu primesc suficiente sanse si isi irosesc talentul

"Ceea ce cred si poate fi demonstrat este ca si domnul Becali joaca bine aici. Daca a dat 700.000 pe Oaida, cu siguranta va lua un milion pe el. E greu sa faci fata la o echipa mare, dar asa te calesti. E adevarat ca esti obligat uneori sa faci un pas si sa devii fotbalist la o echipa ca FCSB decat la o echipa mica. Ramane la mine pana e titular la FCSB! Poate sa plece in vara, in iarna. Va juca la mine!", a completat Valeriu Iftime.

Gigi Becali a recunoscut ca transferul lui Oaida reprezinta un risc asumat, insa vrea sa testeze modul in care vede potentialul unor astfel de jucatori: "E investitie! Nu a confirmat, nu e consacrat. Vreau sa-mi demonstrez daca am ochi. 700.000 am dat pe el", a spus patronul de la FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!