FCSB Florin Raducioiu Superliga Superliga Florin Răducioiu

Florin Răducioiu a pus la colț un fotbalist de la FCSB: „Șters! Nu se regăsește”

Oțelul Galați - FCSB s-a încheiat 0-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2023, 16:13
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2023, 16:13

Roș-albaștrii au reușit, astfel, să câștige patru meciuri din patru jucate în noul sezon. FCSB e lider momentan în Superliga României cu nouă puncte după trei etape disputate.

Florin Răducioiu a pus la colț un fotbalist de la FCSB: „Șters! Nu se regăsește”

Elias Charalambous l-a introdus pe Alexandru Băluță, unul dintre noile transferuri efectuate la FCSB în această fereastră de transferuri, încă din primul minut în meciul de la Galați. 

Însă fotbalistul, folosit pe postul de vârf împins, nu a impresionat atât de mult în primele 45 de minute, iar antrenorul cipriot l-a înlocuit la pauză cu Florinel Coman.

Florin Răducioiu, fost internațional român, a vorbit despre Alex Băluță și a precizat că încă nu se regăsește pe suprafața de teren în angrenajul lui Charalambous.

„Băluţă, şters! Nu se regăseşte, nu cred că acest experiment de număr 9 fals, cum vorbim de atâţia ani în Europa, nu cred că funcţionează cu el”, a spus Florin Răducioiu, potrivit PrimaSport.

Oțelul Galați - FCSB 0-2

Chiar dacă Oțelul a avut două bare, iar Vlad Chiricheș a fost aproape de un autogol în prima parte a meciului, roș-albaștrii au câștigat trei puncte importante la Galați, pe un stadion arhiplin.

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 40, după ce Andrei Cordea i-a pasat la aproximatitv 25 de metri, iar winger-ul FCSB-ului a șutat fără să stea pe gânduri și a reușit, astfel, să marcheze o bijuterie.

În repriza secundă, Andrea Compagno l-a învins pe Relu Stoian cu un șut din apropierea careului, după ce vârful italian a rămas unu contra unu, în urma unui contraatac fulger al roș-albaștrilor.


Echipele de start

  • Oțelul Galați: Stoian - Rus, Yabre, Varela, Zhelev - Jardan, Neagu, Silva - Pop, Fatai, Cisotti
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Ov. Popescu - Edjouma, Șut, Djokovic - Cordea, Băluță, Oct. Popescu
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!