Florin Raducioiu Andrea Compagno FCSB Superliga

”E favorită la titlu, e echipă mare”. Florin Răducioiu a numit formația care va lua campionatul

Florin Răducioiu a dat verdictul după nici trei runde scurse din SuperLiga României și a numit formația pe care o vede favorită să ia titlul în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2023, 13:05
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2023, 13:03

Fostul mare internațional consideră că modul în care a început FCSB campionatul, cu trei victorii în trei meciuri, o face să spere că poate triumfa, în sfârșit, în SuperLiga României. Florin Răducioiu vede vicecampioana la un nivel ridicat comparativ cu precedentele campionate.

În plus, consideră că s-a format o echipă puternică la FCSB, în special în atac, care poate duce un ritm ridicat până la final, nu doar cu jumătăți de măsură, așa cum s-a întâmplat în anii precedenți. Laude suplimentare a avut Răducioiu pentru Andrea Compagno, care a intrat de pe bancă și a închis partida cu Oțelul, de sâmbătă seară, termină cu 2-0 pentru FCSB.

Florin Răducioiu, de părere că FCSB va lua campionatul 

Acum, FCSB a urcat pe primul loc după victoria de la Galați, cu nouă puncte acumulate în primele trei etape. Pentru vicecampioana României urmează meciul retur cu CSKA Sofia, din turul 2 preliminar al Conference League, joi, de la ora 21:30.

De partea cealaltă, Oțelul rămâne cu două puncte strânse în primele trei etape și se află pe locul 12. Echipa lui Dorinel Munteanu se pregătește acum pentru duelul cu Sepsi.

”Victorie cu mici emoţii, dar e favorită la titlu. Din nou nu ia gol şi din punct de vedere defensiv nu a riscat, dar trebuie să fie mult mai eficientă şi concentrată în faţa porţii, iar consumul de energie va fi mai mic.

Nu era simplu să joci la trei zile de la meciul de la Sofia. Au demonstrat că sunt o echipă de mare nivel şi care ştie să câştige şi are o mare pesonalitate în joc.

Au mulţi jucători pe banca de rezervă care pot schimba soarta partidei, cum a fost cu Compagno”, a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport.

FCSB a marcat prin Oct. Popescu și Compagno

Golurile FCSB-ului în partida cu Oțelul au fost marcate de Octavian Popescu, minutul 40, și Andrea Compagno, minutul 90+1, în timp ce Florinel Coman a ratat un penalty anterior, în repriza secundă, în minutul 61. 

Oțelul nu a expediat niciun șut pe spațiul porții, însă gălățenii au nimerit de două pri transversala, prin George Cîrjan și Octavian Ursu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!