Florin Prunea știe cu ce problemă se confruntă FCSB, după meciul cu Dinamo

FCSB - Dinamo FCSB Florin Prunea Superliga Superliga Florin Prunea
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iulie 2023, 11:01
Data actualizarii: Duminica 23 Iulie 2023, 11:00

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 2-1.

Cele două echipe s-au confruntat pe stadionul „Arcul de Triumf”, după ce negocierile dintre FCSB și CSA Steaua cu privire la închirierea arenei „Steaua” din Ghencea au picat.

Florin Prunea știe cu ce problemă se confruntă FCSB, după meciul cu Dinamo

Florin Prunea, fost jucător la Dinamo în timpul carierei sale fotbalistice, a vorbit după meciul de sâmbătă seară și a evidențiat faptul că la FCSB au fost făcute schimbări „bizare”.

La pauză, Alexandru Băluță și David Miculescu au ieșit, iar Andrea Compagno și Andrei Cordea au intrat în joc. În minutul 70, Darius Olaru i-a făcut loc lui Malcom Edjouma, în minutul 78 Octavian Popescu a intrat pe suprafața de joc, dar a ieișit Florinel Coman. Iar în minutul 90+6, Eduard Radaslavescu l-a înlocuit pe Damjan Djokovic.

„Diferența putea fi făcută și de bancă, pentru că la FCSB au fost iar schimbări pe care nu le înțelege nimeni. Înțeleg, joci în câteva zile în Conference, dar să dereglezi totul...”, a spus Florin Prunea, potrivit DigiSport.

FCSB - Dinamo 2-1

„Roș-albaștrii” au făcut o primă repriză perfectă. Mai întâi, echipa pregătită de Elias Charalambous a deschis scorul în minutul 30 prin Florinel Coman. Ulterior, Darius Olaru a majorat diferența în minutul 35. 

În repriza a doua, jocul FCSB-ului s-a stins însă. Dinamo a redus din diferență în minutul 83 prin Goncalo Gregorie, iar tabela a rămas nemodificată până la capătul celor 90 de minute.


Echipele de start

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic - Olaru, Șut, Djokovic - Băluță, Miculescu, Coman
  • Dinamo: Golubovic - Moura, Giafer, Grigore, Amzar - Ghezali, Larrucea, Iglesias, Roșu - Bani, Abdallah
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!