FCU Craiova s-a despartit de un alt jucator! Cine sunt ceilalti doi fotbalisti aflati pe lista neagra

FCU Craiova Mutu Superliga FCU Craiova s-a despartit de un alt jucator! Cine sunt ceilalti doi fotbalisti aflati pe lista neagra
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Joi 10 Iunie 2021, 14:50
Data actualizarii: Joi 10 Iunie 2021, 15:29

Conducerea celor de la FCU Craiova lucreaza la reconstructia lotului dupa promovarea in prima liga.

Adrian Mutu doreste sa aiba la dispozitie un lot cat mai valoros pentru primul sezon al sau pe banca alb-albastrilor. Pana in acest moment de la clubul din Banie au plecat 11 jucatori: Taborda, Gat, Diakite, Cristea, Stoenac, Anghelina, Ciolacu, Cacheiro, Luboya, Gugu si Vali Munteanu

Potrivit ProSport, formatia condusa de Adrian Mititelu jr. doreste sa se mai desparte de inca trei jucatori. Momentan, unul dintre ei a si rezolvat plecarea, si anume fundasul stanga, Robert Tudor, care in sezonul trecut fusese imprumutat la Alexandria. 

Sefii Craiovei doresc sa incheie contractele si cu Vlad Botia si Radu Cristiu. Primul a fost, de asemenea, imprumutat sezonul trecut la Corona Brasov, iar Radu Cristiu nu mai jucase de sase luni. Ambii jucatori aveau contract pana la sfarsitul stagiunii viitoare, dar partile au decis sa rezilieze contractul pe cale amiabila.

Mutu va conduce alaturi de antrenorul secund, Bogdan Patrascu primul antrenament la data de 12 iunie. Apoi formatia olteana va pleca in stagiu de pregatire din Slovenia, cantonament care va avea loc in perioada 21 iunie – 6 iulie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!