FCSB si CSA Steaua, la pachet! Magazinele oficiale, care vand produse cu insemnele clubului, sunt administrate de aceeasi companie!

FCSB csa steaua Superliga FCSB si CSA Steaua, la pachet! Magazinele oficiale, care vand produse cu insemnele clubului, sunt administrate de aceeasi companie!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2019, 12:25
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2019, 12:34

FCSB si CSA Steaua, cluburi aflate in conflict, au totusi un punct comun. Cele doua marci sunt vandute la pachet, de aceeasi companie.

FCSB si-a schimbat site-ul oficial si odata cu el si denumirea. De la steauafc.ro, clubul a trecut la fcsb.ro, asumandu-si astfel total identitatea.

In deschiderea site-ului exista totusi o controversa - FCSB isi asuma intreg palmaresul Stelei, lucru ramas incert in urma proceselor cu Clubul Sportiv al Armatei.

  • FCSB si CSA Steaua, la pachet! Magazinele oficiale, care vand produse cu insemnele clubului, sunt administrate de aceeasi companie!

FCSB si CSA Steaua, acelasi magazin oficial


Site-ul FCSB are si un nou magazin online, unde se vand produse cu insemnele clubului.

In sectiune apare si numele firmei care se ocupa de merchandising - SC ROD ART '94 SRL, companie administrata de Adrian Gheorghiu, un partener mai vechi al lui Gigi Becali si un om cu multa experienta in acest domeniu.

Aceeasi firma se ocupa si de vanzarea produselor oficiale ale CSA Steaua, prin site-ul magazinsteaua.ro, dar si printr-un magazin fizic, in Compexul Comercial Drumul Taberei.

Contactati in trecut de sport.ro, reprezentantii clubului CSA Steaua au precizat ca exista un parteneriat cu aceasta societate, si ca "la club se intoarce o parte din profitul obtinut de pe urma vanzarii produselor cu insemnele clubului".

Ulterior, Florin Talpan a spus public ca isi doreste ca produsele cu stema castigata in instanta sa fie vandute direct de Clubul Sportiv al Armatei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!