Fanii-actionari si-au dat acordul! Multescu si Talnar vor prelua Dinamo: "Sa fiu platit doar in momentul in care Dinamo va fi SALVATA!"

Fanii-actionari si-au dat acordul! Multescu si Talnar vor prelua Dinamo: "Sa fiu platit doar in momentul in care Dinamo va fi SALVATA!"

Adrian Mihalcea nu mai este antrenorul lui Dinamo si va fi inlocuit de doua legende alb-rosii!

Asa cum www.sport.ro a anuntat, conducerea dinamovista l-a demis in aceasta seara pe Adrian Mihalcea din functia de antrenor principal, iar cei care il vor inlocui sunt Gigi Multescu si Cornel Talnar. 

Fanii-actionari din DDB au emis un comunicat prin care au confirmat mutarea si au adaugat ca propunerea clubului a fost acceptata, insa cu o conditie! Fanii au solicitat ca decizia sa fie asumata total de conducerea administrativa a clubului.

Fanii au tinut sa clarifice si faptul ca nu ei conduc clubul, deocamdata, si ca DDB nu poate dicta strategia cu privire la schimbarea antrenorului.

Suporterii-actionari i-au multumit si lui Adrian Mihalcea si au salutat disponibilitatea lui Multescu de a incerca sa salveze Dinamo intr-un moment atat de dificil! Fanii au adaugat si ca Multescu nu a avut pretentii salariale.

"Nu-mi trebuie niciun ban. Accept sa fiu platit doar in momentul in care Dinamo va fi salvata", a declarat Multescu conform celor de la PCH. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Am ajuns la cea mai mare rată de decese COVID-19 din UE
BRAT