EXCLUSIV | Craiova a dat lovitura! L-a luat pe Camara dupa ce toate partile implicate s-au inteles! Anuntul clubului

EXCLUSIV | Craiova a dat lovitura! L-a luat pe Camara dupa ce toate partile implicate s-au inteles! Anuntul clubului

CS Universitatea Craiova e in continuare activa pe piata transferurilor.

UPDATE 10:10: Universitatea Craiova a anuntat oficial transferul lui Juan Camara, mutare pe care www.sport.ro a prezentat-o in exclusivitate. 

???? Bienvenido, Juan! ???? ✍️ Juan Cámara s-a alăturat lotului Științei. Începând de astăzi, jucătorul spaniol cu meciuri la...

Publicată de Universitatea Craiova pe Luni, 15 februarie 2021

Oltenii vor oficializa azi transferul lui Juan Camara pe Oblemenco, anunta sursele www.sport.ro! Mijlocasul a fost unul dintre ibericii care au confirmat in lunile petrecute la Dinamo. Le-a lasat o amintire de neuitat suporterilor din Stefan cel Mare. Golul reusit de la jumatatea terenului in meciul cu FC Arges a facut inconjurul lumii! Dupa ce criza financiara s-a acutizat si fotbalistii s-au convins ca nu vor vedea niciun ban de la Cortacero, Camara a rupt intelegerea cu Dinamo. N-a revenit in Polonia, la Jagiellonia, de unde era imprumutat in Liga 1. Camara a purtat mai multe runde de discutii cu Craiova, care s-au finalizat acum.

Fost coleg cu Messi la Barcelona, Camara are doua aparitii in tricoul primei echipe a catalanilor in sezonul 2015-2016. Juan a fost sub contract cu Barca pana in 2018. La echipa secunda a clubului de pe Camp Nou, Camara are 48 de meciuri si 11 goluri marcate intre 2014 si 2016.

La Dinamo, spaniolul de 27 de ani a jucat 12 meciuri si a inscris de doua ori. Camara e primul transfer reusit de Craiova dupa venirea grecului Ouzounidis la echipa.

Pentru ca trecerea sa ia in Banie sa se realizeze, Camara a trebuit sa se inteleaga atat cu Dinamo, cat si cu echipa din Polonia de care apartinea. Termenii relatiei cu Craiova i-a convenit de mai bine de o saptamana, insa oficliazarea transferului a intarziat pana acum din cauza dificultatii negocierilor cu celelalte parti implicate.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies