dusan uhrin jr Dinamo Rapid Superliga

"Eu sunt realist". Care este obiectivul despre care a vorbit Dusan Uhrin Jr. după înfrângerea cu Rapid 

Rapid a câștigat categoric primul meci din playout, scor 3-1, cu Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Martie 2022, 23:20
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 08:50

Adrian Mutu a câștigat confruntarea împotriva echipei care l-a lansat în fotbalul mare și a obținut a doua victorie consecutivă pe banca Rapidului, din tot atâtea meciuri. 

De cealaltă parte, Dinamo continuă sezonul dezastruos și nu a profitat de pasul slab făcut de CS Mioveni. Rămasă cu 9 puncte, formația din Ștefan cel Mare rămâne pe loc de baraj pentru menținerea în Liga 1, la șase puncte de argeșeni. 

  • Dusan Uhrin

Dusan Uhrin Jr. a analizat prestația jucătorilor săi, după primul meci din postura de antrenor principal în Ștefan cel Mare, în acest sezon. Tehnicianul "câinilor roșii" a recunoscut că principalul obiectiv al formației este obținerea unui loc de baraj. 

"Am făcut o mulțime de greșeli personale, știam că va fi un meci greu. E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli. În a doua repriză am jucat mult mai bine, aș fi preferat să înscriem. 

Nu vreau să vorbesc despre vinovății, voi discuta cu ei separat. Trebuie să îmbunătățim numeroase lucruri, trebuie să pregătesc echipa pentru baraj. Eu sunt realist și zic că trebuie să vorbim de baraj. Fiecare meci este decisiv, nu este mult timp", a declarat Dusan Uhrin la finalul meciului. 

Modifică setările cookies