"Este al nostru". Jucătorul care a semnat cu FCSB la începutul lui 2024

FCSB Gigi Becali Superliga Gigi Becali/sursa foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Ianuarie 2024, 19:15
Data actualizarii: Marti 09 Ianuarie 2024, 19:30

FCSB este lider în campionat, iar în această perioadă de mercato încearcă să-și întărească lotul pentru a putea rămâne în frunte. 

Vicecampioana României i-a transferat până acum pe Baba Alhassan și pe Luis Phelipe, iar patronul echipei și-ar mai dori un atacant experimentat, mai ales dacă pleacă Andrea Compagno. 

Până atunci, Gigi Becali a confirmat mutarea lui Nana Antwi, fundașul dreapta ghanez în vârstă de 23 de ani de la FC Urartu.

Nana Antwi și-a dat acordul să vină la FCSB

Finanțatorul echipei a dezvăluit că jucătorul a semnat cu vicecampioana României, însă se va alătura echipei la finalul sezonului. 

Totuși, Gigi Becali ar dori ca jucătorul să vină mai devreme, motiv pentru care a trimis impresarul să negocieze cu cei de la FC Urartu.

"FCSB a semnat cu băiatul ăla în ianuarie, jucătorul este al nostru din iunie. Astăzi a plecat un impresar ca să negocieze cu ei, le-am trimis contractul semnat de jucător și negociază să mai dăm 50.000 și să vină mai repede", a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Antwi l-a impresionat pe Gigi Becali după o fază reușită la meciul cu Farul Constanța, din preliminariile Conference League, disputat în această vară (3-2 pentru echipa lui Gică Hagi): "Eu l-am văzut în banda dreapta când a dat mingea pe lângă un jucător de la Farul, a dat-o pe partea cealaltă și l-a întrecut. A făcut cum făcea Lăcătuș", a explicat Becali, la Digisport, motivul pentru care vrea să îl transfere pe Antwi.

Cine e Nana Antwi

  • A făcut junioratul în țara natală, la Young Wise FC, iar în 2018 a sosit pentru prima dată în Armenia, la Lori Vanadzor.
  • În sezonul 2019/2020 a fost împrumutat în Franța, la echipa secundă a lui Lille, însă a revenit ulterior în Armenia, la Lori Vanadzor.
  • Din 2021 evoluează la FC Urartu, formație la care a strâns 86 de meciuri și două goluri. Fundașul dreapta a marcat și în meciul retur cu Farul (2-3) din Conference League, cu un șut de la distanță.
  • Măsoară 1.80m, are 68kg și este cotat de Transfermarkt la 275.000 de euro. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!