"El sfida echipa, ce sa comentez eu ce spune un vagabond!" Becali, un nou atac la adresa polonezului Lukas Gikiewicz

"El sfida echipa, ce sa comentez eu ce spune un vagabond!" Becali, un nou atac la adresa polonezului Lukas Gikiewicz

Gigi Becali a vorbit despre cazul lui Gikiewicz la FCSB.

Lukas Gikiewicz a venit la FCSB in sezonul 2019-20, la recomandarea lui Florin Motroc. Gigi Becali dorea un atacat cat mai urgent, iar polonezul nu s-a adaptat, iar patronul clubului "ros-albastru" a incercat sa il dea rapid afara.

"Ce acuzatii? Intrebati pe toti, sa dea interviuri, sa zica ce fac eu. Ce mare lucru? Nu exista decizia TAS, nu e decizia TAS, nu am fost inca la TAS. Am fost la Comisiile de la FIFA. Nu a existat condamnare.Comisia a zis ca au fost practici nu stiu cum si noi trebuie sa-i platim contractul pana la final, deci nu e nicio amenda. Eu n-am intrerupt contractul, el a plecat. El facea niste lucruri la antrenament care ne deranjau.

Asa ca i-am zis lui Vali sa-i ia masina, sa nu mai deranjeze antrenamentele. El sfida echipa, nu voia sa se antreneze, se ducea la marginea terenului, pe el nu-l interesa, sfida! Eu am spus la Comisii, am dat si probe, ca era filmat tot ce facea el. N-au tinut cont, daca asa au spus, asa au spus. Oricum trebuia sa-i platesc 100.000 de euro daca statea, dar mai bine ca a plecat. Era contract, trebuia sa-i dai. Noi i-am propus sa-i dam cinci salarii. Minte!

Minte, n-am tipat eu la nimeni. Eu nu merg la vestiar. Probabil se refera la sala de mese, ca eu in vestiar nu intru niciodata. Eu n-am tipat la nimeni. Putem sa comentam decizia, ca sa stie lumea despre ce-i vorba. Nu e condamnare, nu e amenda, sunt banii pe care trebuia sa-i dau pe contract. El nici nu voia sa iasa, i-a spus antrenorul sa iasa de pe teren ca nu se antrena si nu voia sa iasa.

Ce sa comentez eu ce spune un vagabond? El a spus niste minciuni, e si mai ofensator. El spune ca am tipat eu la jucatori... El a fost de acord sa semnam pe sase luni, dar nu se poate. Am semnat pe un an, dar el a semnat si o hartie de reziliere. Cand am vrut sa plece, noi i-am zis ca-i dam banii pe sase luni sa plece. N-a acceptat, a cerut banii pe un an, a zis ca hartie de reziliere nu e valabila. Asta a facut el la Comisii. El a luat in plus vreo 40.000 de euro", a spus Gigi Becali, la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România are mai multe doze de vaccin decât doritori. Guvernul ia în calcul vânzarea lor către alte state
BRAT
Modifică setările cookies