Liga 1

GALERIE FOTO Dusan Uhrin: ”Avem o mulțime de probleme. Domnul Zăvăleanu ne-a spus că nu vom avea bani” 

Dinamo - UTA Arad 1-1 | Dinamo l-a pierdut pe Mirko Ivanovski pentru meciurile de baraj. Cel puțin așa lasă de înțeles antrenorul Dusan Uhrin, care spune că este vorba despre o ”accidentare serioasă” în cazul atacantului său.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 23:39
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 23:46

Cehul a vorbit despre problemele pe care le are Dinamo și se gândește acum la baraj, unde își așteaptă adversara. 

Dusan Uhrin: ”Avem o mulțime de probleme”

„Sunt bucuros, era important pentru noi să nu pierdem. Trebuie să ne concentrăm pe baraj, am schimbat mulți jucători, am vrut să menajez câțiva. Ne așteptăm adversarul acum. O să fac primul ”11” cu două zile înainte de meci. Nu cred că Ivanovski va fi OK, nu știu acum. Pentru Dinamo, catastrofă! Asta pentru că jucăm acest baraj și eu cred că această echipă ar fi putut evolua mai bine. Pentru mine, a fost dificil, pentru că Dinamo, ca și club, are o mulțime de probleme.

Aici avem o mulțime de probleme, mai avem câteva zile să ne concentrăm la acest baraj și să vedem ce se întâmplă. Trebuie să întrebați conducerea despre probleme, nu pe mine, dar sigur avem unele probleme.

Domnul Zăvăleanu ne-a spus că nu vom avea bani și este o mică problemă. Nu știu dacă pentru mine, dar pentru Dinamo cu siguranță e o problemă. Jucătorii s-au concentrat la antrenament, nu s-a întâmplat nimic", a spus Uhrin.

Dinamo termină sezonul pe locul 14, ce asigură participarea la baraj împotriva locului trei din Liga 2, care este ocupat, în momentul de față, de Universitatea Cluj.

Petrolul este prima echipă care și-a asigurat promovarea directă până acum, iar locul doi este ocupat de Hermannstadt. Sibienii au nevoie doar de un punct în meciul cu CSA Steaua din ultima etapă pentru a fi siguri de locul doi, în timp ce Universitatea trebuie să câștige la Chiajna și, în același timp, să spere că Steaua o va învinge pe Hermannstadt la Mediaș.

Modifică setările cookies