Dinamo, fara CONDUCERE! Anghelache si Daniel Stanciu si-au anuntat demisia. Vine Dinu Gheorghe?

Dinamo, fara CONDUCERE! Anghelache si Daniel Stanciu si-au anuntat demisia. Vine Dinu Gheorghe?

Anghelache si Daniel Stanciu si-au anuntat azi demisia! 

UPDATE. Dinu Gheorghe nu e singura varianta pentru postul de presedinte de la Dinamo. Florin Prunea, Cristi Munteanu si Vlad Munteanu sunt variantele lui Negoita, dar nu de acum, ci din vara! Sunt sanse mari ca Ionel Danciulescu sa conduca clubul din Stefan cel Mare pana la finalul sezonului. 

UPDATE Si Daniel Stanciu a plecat azi de la Dinamo! Dinu Gheorghe ar putea sa vina in locul sau, anunta ProSport! Sursa citata scrie ca cei doi au plecat dupa o cearta cu Ionut Negoita, nemultumit de rezultatele slabe din ultima perioada, dar si de faptul ca fondul de salarii a fost dublat in ultima perioada. Demisie in conducerea lui Dinamo! Anghelache, omul care a condus clubul in anii '80, a decis sa plece azi din club. Anghelache plecase la finalul turului trecut, cand in club a venit Daniel Stanciu, dar a fost reinstalat dupa inlocuirea lui Teja din acest retur.

Anghelache nu ocupa o functie oficiala insa, ci era un consilier al lui Negoita. Anghelache i-a anuntat pe angajatii lui Dinamo ca renunta si la aceasta functie. 

Cine ar trebui sa conduca Dinamo? (2501 voturi)
 
Dinu Gheorghe
45.50%
1138 voturi
 
Florin Prunea
21.15%
529 voturi
 
Cristi Munteanu
114 voturi
 
Vlad Munteanu
165 voturi
 
Altul (comentati voi)
22.19%
555 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cel puțin șapte atacuri armate s-au produs în ultimele zile în SUA. 30 de oameni și-au pierdut viața
BRAT
Modifică setările cookies