EXCLUSIV Delegare controversată pentru derby-ul FCSB - Rapid, meciul care poate închide campionatul 

Istvan Kovacs FCSB Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 09:58
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 10:16

FCSB - Rapid, derby-ul din etapa a cincea din play-off-ul Superligii României, poate închide, în proporție foarte mare, câștigătoarea campionatului. 

FCSB este la un pas de câștigarea titlului, matematic. Dacă se va impune în partida cu Rapid, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova obțin cel mult un rezultat de egalitate în meciurile lor, atunci "roș-albastrii" devin campioni încă din etapa a cincea.

Istvan Kovacs, delegat la FCSB - Rapid

Potrivit informațiilor PRO TV, Istvan Kovacs va conduce derby-ul de pe Arena Națională, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30. 

Arbitrul va veni la București, după ce s-a aflat în centrul atenției la meciul dintre FC Barcelona și PSG, din sferturile UEFA Champions League, unde i-a eliminat pe Ronald Araujo și Xavi Hernandez. 

Istvan Kovacs, lăudat în Italia

Presa catalană arată cu degetul spre un singur vinovat de dezastrul Barcei - Istvan Kovacs, însă o voce puternică din arbitrajul italian consideră prestația românului drept una ”foarte, foarte bună”.

Graziano Cesari, central de top la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000, a devenit celebru după ce a fost suspendat de UEFA pentru că a fumat în pauza unui meci din Champions League, Bayern Munchen - Valencia, din 1999.

”Posesia mingii este a lui Barcola, direcția este spre poartă, din acea poziție se poate trage și înscrie, nu există niciun coechipier al lui Araujo care să recupereze.

Arbitrul ajunge perpendicular și este foarte bine, piciorul stâng al lui Araujo atinge gamba jucătorului de la Paris Saint-Germain. Lovitură liberă și roșu: interpretare perfectă”, plus:

”Ne interesează Vitinha, Gundogan protestează și va fi avertizat. Lovitura de picior pe care o dă Gundogan este pe coapsa lui Vitinha, care are piciorul pe jos și nu comite un fault.

Foarte, foarte bun (n.r. - arbitrajul lui Kovacs), dacă Rosetti (n.r. - Roberto Rosetti, șeful arbitrilor UEFA și cel care desemnează brigăzile) căuta arbitri cu personalitate puternică, a găsit așa ceva în Kovacs”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!