DDB Dinamo Liga 1 Mario Nicolae program ddb Liga 1

DDB le raspunde contestatarilor! "Scopul nostru e sa tinem clubul in viata!" Cum a ajuns Mario Nicolae la Dinamo

Rezultatele proaste din ultimul timp au atras furia faniilor lui Dinamo.

Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 25 Aprilie 2021, 13:54
Data actualizarii: Duminica 25 Aprilie 2021, 14:04

Principalili vizati de aceasta furia, au fost cei din DDB, care, au explicat pe larg cum stau lucrurile si au reamintit oamenilor care este scopul programului, mai exact, acela de a da bani in club pentru ca acesta sa nu se desfinteze. "DDB nu a solicitat in nici un moment si astfel nu detine nici in prezent vreo functie in cadrul clubului.

Scopul programului DDB a fost acela de a nu lasa Dinamo sa 'moara', nu de a conduce clubul, neavand nici menirea, nici mandat din partea membrilor DDB de a face acest lucru .DDB a fost consultat de conducerea clubului cu privire la un eventual contract pentru Mario Nicolae, ca manager sportiv.

  • DDB ofera raspunsuri faniilor care au inceput sa conteste proiectul! Scopul nostru e sa tinem clubul in viata! Cine l-a adus pe Mario Nicolae

Venirea acestuia in club s-a produs la solicitarea antrenorului din acel moment, Jerry Gane, care a simtit nevoia unui angajat cu atributiile specifice postului respectiv langa echipa, iar DDB nu s-a opus", scrie intr-o parte din comunicatul pus pe pagina Peluzei Catalin Hildan.

REZISTĂM, DACĂ VREM SĂ EXISTĂM Comunicat oficial DDB Asistăm siderați la furia cu care este atacat programul DDB,...

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Duminică, 25 aprilie 2021
Modifică setările cookies