Liga 1

Dan Petrescu surprinde: „Nu mai avem nevoie de jucători!” Ce spune de fundașul cu 52 de meciuri în națională

Deși s-a plâns de nivelul jucătorilor în momentul în care a prelulat-o pe CFR Cluj, Dan Petrescu susține acum că nu mai are nevoie de întăriri și că echipa este acoperită pe toate posturile.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 17:07
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 17:12

CFR Cluj a transferat șase jucători după sosirea lui Dan Petrescu, iar antrenorul cu trei titluri alături de ardeleni a susținut că acum echipa nu mai are nevoie de întăriri, fiind acoperită pe toate posturile.

„Eu nu știu nimic de acest fundaș, nu cred că va fi. Eu v-am zis, până în iarnă nu cred că va mai veni vreun jucător la CFR. Sperăm să rămână toți jucătorii valizi, nu mai avem nevoie pe niciun post, suntem acoperiți peste tot.

A fost o problemă când am venit, erau prea mulți accidentați și nu erau jucători. În atac era gol. Acum, toți sunt valizi, se antrenează, sperăm să rămână așa și să ne ocolească COVID-ul cât mai mult”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid.

După revenirea lui Dan Petrescu în Gruia, CFR Cluj a făcut mai multe transferuri: portarul Karlo Letica, atacantul Hadi Sacko, mijlocașul ghanez Nana Boateng, fundașul Florin Ștefan, mijlocașul Mihai Bordeianu.

Imediat după sosirea lui Petrescu, Juan Emmanuel Culio, jucător cu peste 200 de meciuri în tricoul “alb-vișiniu”, a revenit și el în Gruia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies