EXCLUSIV | Continuă disputa dintre Dinamo și Paul Anton! De ce nu au ajuns cele două părți la un acord

Paul Anton nu vrea să renunțe la salariul uriaș pe care îl are trecut în contractul cu Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 12:02
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 13:07

Mijlocașul central e supărat că nu și-a încasat mai multe salarii în era Cortacero, motiv pentru care nu vrea să-și renegocieze contractul cu actuala conducere, acum când clubul a intrat în insolvență.

„Domnul Anton are o datorie veche pe care domnul administrator s-a angajat că îi găsește soluție, dar cu o singură condiței, să renegocieze, așa cum au făcut ceilași jucători.

El are 19 mii de euro pe lună, care înseamnă cu toate bonusurile, cu totul, vreo 30 și ceva de mii de euro pe lună. Aici domnul Anton o mai lungește, deoarece el și-ar dori toată suma.

Dacă va dori să-i rămână același salariu, Dinamo va denunța contractul, pentru că are dreptul să reducă cheltuielile și va justifica că pentru salariu foarte mare a reziliat contractul. De aia nu poate Federația să-l declare liber de contract pe Anton, pentru că Dinamo este în insolvență și nu poate face acest lucru.

Dacă vrea să-și primească banii, va trebui să se înscrie la masa credală și ce vor primi toți, asta va primi și el. Dar după aia, dacă va vrea să încheie un nou contract nu va mai putea, pentru că Dinamo nu mai are dreptul să transfere. Singura soluție ar fi să încheie un addendum, însă el vrea să semneze cu același salariu, pe care nu-l vrea acum”, a spus Constantin Anghelache la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

1.1 milioane de euro este cota de piață a lui Paul Anton, potrivit transfermarkt.com

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies