VIDEO EXCLUSIV Ciprian Marica îl contrazice pe Dan Petrescu: "CFR a jucat lamentabil! Nu trebuie să găsească un alibi"

Ciprian Marica a analizat declarațiile celor de la CFR Cluj și FCSB, după derby-ul câștigat de bucureșteni, scor 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 10:15
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 10:15

După meciul din Gruia, decis de golul lui Octavian Popescu din minutul 74, Dan Petrescu a acuzat arbitrajul, spunând că Istvan Kovacs a avut mai multe decizii eronate, inclusiv eliminarea lui Mateo Susic din prima repriză.

Ciprian Marica nu e de acord cu discursul lui Dan Petrescu

De partea cealaltă, Mihai Stoica l-a ironizat pe fostul său colaborator de la Unirea Urziceni, spunând că Dan Petrescu "ne-a asasinat cu inepțiile" și "trebuie consultat de un specialist în comunicare".

Ciprian Marica este de părere că Dan Petrescu a greșit în momentul în care a pus eșecul lui CFR Cluj din derby doar pe seama arbitrajului, fără să admită că jucătorii săi au făcut un meci slab.

"Sunt cuvinte dure, poate prea dure adresate lui Dan Petrescu din partea lui Mihai Stoica, însă realitatea este că Dan Petrescu nu trebuia să-și găsească un alibi sau un vinovat după acest joc. Putea spune că a fost un joc slab al echipei sale, ar fi fost mult mai fairplay. Arbitrul a fost cât se poate de corect în toate deciziile luate, nu de asta a pierdut CFR.

CFR a jucat lamentabil, a făcut un meci slab. Se întâmplă și CFR-ului, FCSB nu mai câștigate cu CFR de opt ani de zile, așa că se poate întâmpla să ai o zi mai proastă. Sigur, într-un moment în care ai fi fost campioană cu un egal. Acum se mai încinge lupta puțin, iar aceste declarații fac deliciul publicului și al presei. Rămâne de văzut dacă vor reuși cei de la FCSB să mențină acest parcurs. Iar de partea cealaltă, CFR trece printr-un moment greu", a spus Ciprian Marica, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Mihai Stoica a râs de discursul lui Dan Petrescu 

Managerul general al roș-albaștrilor a reacționat după declarațiile dure ale lui Dan Petrescu de la finalul meciului. Mihai Stoica, fostul colaborator al tehnicianului în perioada în care se ocupa de Unirea Urziceni, l-a atacat pe Petrescu, punctând că antrenorul pronunță greșit cuvântul 'arbitru', iar pe jucătorul său Petrila, l-ar numi 'Petrilă'. 

„Nimeni nu-i poate spune lui Petrescu faptul că se spune arbitru şi nu 'albitru'? Că nu-i spunem 'Petlescu'. Îi spune Petrilă lui Petrila.

Chiar nimeni nu-i poate spune că e arbitru, nu 'albitru'? E jenant ce zice Petrescu. E jenant să spui că nu e roşu şi că a greşit 'albitrul' şi Olaru e la spital.

Şi după să spui că 'Petrilă', cum îi spune el, Petrila, cum îi spunem noi, că a scăpat singur cu portarul. E jenant ce a spus Petrescu, precum toate discursurile lui Petrescu din ultima perioadă”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Modifică setările cookies