CHIAJNA - FCSB 1-1 | Falub, fericit dupa primul punct dupa seria de 8 infrangeri consecutive: "Am reusit sa-i blocam! Daca marca Iloki pe final, castigam!"

CHIAJNA - FCSB Adrian Falub Adrian Ropotan CONCORDIA CHIAJNA - FCSB Liga 1 Superliga Falub, fericit dupa primul punct dupa seria de 8 infrangeri consecutive: "Am reusit sa-i blocam! Daca marca Iloki pe final, castigam!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 22:11
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 22:22

Cei de la Concordia Chiajna au obtinut 25% din punctele din acest sezon cu FCSB!

Concordia Chiajna a oprit seria infrangerilor la 8, reusind sa o blocheze pe FCSB pentru a doua oara in acest sezon. Concordia putea da lovitura pe final la o ocazie a lui Iloki.

"E un egal, dar nu cat o victorie. Am facut un joc bun, am reusit sa blocam foarte bine constructia lor, ne-am si creat si situatii de gol. Cred ca e un rezultat echitabil pentru ca nu meritau sa castige, dar nu cred ca meritam nici noi.

Iloki e un jucator care ne poate ajuta mult, dar inca nu e la un nivel bun cu pregatirea, a avut si probleme saptamana aceasta si nu s-a putut pregati 3 zile. Daca marca acolo, nu cred ca ne egalau si castigam aceasta partida.

Noi suntem cu ultima sansa, suntem de 10 zile impreuna. Nu am castigat de mult timp. Nimeni nu ne da sanse, dar sper ca play-out-ul sa ne gaseasca pregatiti. Cred ca la fiecare meci am avut ceva in plus fata de precedentul.

Pot sa-l felicit pe Ropotan. Cand am venit am avut idei preconcepute despre el, auzisem multe lucruri, dar am fost surprins placut. E un jucator care ne poate ajuta foarte mult" a spus Adrian Falub la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!