FCSB n-a avut ac de Cojocarul Concordiei. Mihai Mironica, dupa remiza de la Chiajna

FCSB n-a avut ac de Cojocarul Concordiei. Mihai Mironica, dupa remiza de la Chiajna

Glumind, daca ajunge Florinel Coman sa fie cel mai bun jucator al tau, trebuie sa incepi sa-ti faci griji. 

FCSB a jucat modest la Chiajna, niciun jucator de atac nu s-a ridicat la un nivel bun, in afara lui Coman. Gnohere este o umbra a golgeterului de anul trecut, Tanase se zbate mult, dar nu face diferenta, noii veniti Matei si Hora n-au avut realizari deosebite, iar Man a umbrit tot ce a aratat pe teren cu modul lamentabil prin care a ratat cea mai mare ocazie a partidei.

Chiar si asa, FCSB putea castiga daca arbitrul Cojocaru lua decizia corecta si dicta lovitura de la 11 metri dupa ce Man a fost lovit in cap in finalul partidei. Stelistii ar fi vrut si o eliminare a lui Ropotan, dar acolo cred ca s-a judecat corect pentru ca mijlocasul Concordiei l-a calcat pe Benzar doar pe varful ghetei si nu se impunea un al doilea galben.

Concordia arata tot mai bine, antrenorul Falub isi arata mana de meserias. Cu un miez foarte puternic format din Gorobsov si Ropotan, cu un acrobat precum Caparco in poarta, Falub are fundatia pe care poate construi, mai ales cand si noua atractie de culoare, Iloki, va avea picioare si plamani de titular.

CFR Cluj si FCSB gafaie. Craiova pare sa fie marea castigatoare, vine din urma, dar nici ea nu degaja o forta deosebita. Cert este ca squadra lui Mangia si-a castigat dreptul de a fi pe afisul triunghiularului pentru titlu.

Marea intrebare a etapei ramane insa care greseala este mai penala, cea a lui Kovacs la refuzul penalty-ului pentru Gaz Metan sau cea a lui Cojocaru la negarea acestui penalty pentru FCSB? Se impune o mana de VAR pentru a sterge negreala adusa de aceste arbitraje scandaloase. Pronosticul meu e insa ca nu va fi introdus acest sistem salvator nici macar in sezonul viitor.VIDEO PROTVPLUS.RO

Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT