CFR, prima in grupele Champions League dupa 6 ani? Anunt URIAS la Cluj in cazul castigarii campionatului. Ce vrea sa faca patronul Varga

CFR, prima in grupele Champions League dupa 6 ani? Anunt URIAS la Cluj in cazul castigarii campionatului. Ce vrea sa faca patronul Varga

Din articol

Dan Petrescu n-a fost adus la Cluj doar ca sa ia un nou titlu. Marele obiectiv e calificarea in grupele Champions League.

Pentru ca patronul Varga sa-si indeplineasca visul, oficialii clubului au permisiunea de a investi masiv in transferuri in aceasta vara. CFR cauta nu mai putin de 7 jucatori si e dispusa la investitii.

Conform Gazetei Sporturilor, la CFR urmeaza un refresh masiv in echipa.

"Patronul ne sustine, ne-a promis ca va face un efort ca sa fortam accesul in grupe. Dan Petrescu pentru asta s-a si intors la Cluj, pentru cupele europene. A mai luat un titlu cu CFR, nu campionatul l-a atras", a declarat Bogdan Mara.

In caz ca ia titlul, CFR va incepe sezonul european din turul 1 al preliminariilor Champions League. O eventuala repetare a scenariului de anul trecut, cand CFR a iesit rapid din calificari, n-ar fi un dezastru pentru ca echipa din Gruia ar mai avea optiunea Europa League, unde poate intra mai usor in grupe.

 

Interzis la party

 

Jucatorii lui Petrescu n-au voie sa se gandeasca la o eventuala petrecere dupa jocul cu Craiova. Le mai trebuie un punct pentru un nou titlu. Super Dan vrea concentrare maxima din partea fotbalistilor si le-a promis ca cei din club vor improviza un party daca CFR-ul e campioana duminica seara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies