Mihaela Buzarnescu marco dulca Superliga

Ce s-a întâmplat cu Marco Dulca după despărțirea de Mihaela Buzărnescu. Jucătorul, indisponibil pentru meciul cu Dinamo

În lupta pentru evitarea barajului pentru menținerea în Liga 1, Dinamo joacă, în deplasare, cu Chindia Târgoviște, în etapa a treia din playout.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 13:51
Data actualizarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 13:58

Înaintea confruntării, Emil Săndoi a susținut o conferință de presă prin intermediul căreia a vorbit despre starea jucătorilor săi, explicând că nu se va putea baza pe Marco Dulca.

"Singura problemă ar fi cea pe care o are Dulca. După meciul de la Mioveni, el a acuzat niște probleme de sănătate, niște dureri la tendonul lui Ahile. Văd că n-a reușit să-și revină. A încercat să facă un antrenament normal, dar a simțit dureri. Așa că nu cred că vom reuși să ne bazăm pe el", a declarat Emil Săndoi.

Cum a comentat Marco Dulca declarațiile Mihaelei Buzărnescu

După aproape un an de relație, Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu s-au despărțit, între cei doi existând un schimb de replici dur. "În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!", a mărturisit jucătoarea de tenis.

"Eu niciodată nu mi-am spălat rufele în public sau în presă. Orice am avut de rezolvat, am rezolvat cu persoana respectivă față în față. Nu-s genul, am o educație, lumea mă cunoaște.

Nu vreau să vorbesc mai multe despre acest subiect. Ok, ea asta a ales. Acum, fiecare cu alegerile lui. Eu îi urez multă baftă", a declarat Marco Dulca pentru Fanatik.

Modifică setările cookies