„Nu ți-a fost milă de portarul Moldovei? Și tu ai luat 5!” Ștefan Târnovanu, spectaculos și la declarații 

Stefan Tarnovanu Echipa Nationala moldova - romania Nationala Ștefan Târnovanu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 08:45
Data actualizarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 08:45

Ștefan Târnovanu a debutat pentru echipa națională, în victoria cu Moldova, 5-0.

Pentru al doilea meci de verificare, după eșecul cu Slovenia, 1-2, România s-a deplasat la Chișinău, pentru a juca împotriva Republicii Moldova. Partidă în care tricolorii nu au avut nicio emoție și au câștigat cu un categoric 5-0.

Ștefan Târnovanu, debut cu succes la echipa națională

Meciul cu Moldova a însemnat debutul la echipa națională pentru Ștefan Târnovanu (22 ani). Chiar dacă a fost un joc amical, portarul FCSB-ului a răgușit de câte ori a strigat la colegii săi, după cum a precizat chiar el la final.

„E o senzație plăcută, așteptam de foarte mult timp momentul acesta și mă bucur că a venit cu o victorie atât de clară. (Reporter: Ai răgușit) Am țipat, chiar dacă e un meci în care adversarii nu prea au ocazii, trebuie să mă țin în priză, trebuie să țin colegii în priză și e normal să fiu răgușit după meci.

(N.r. – E diferență între meciurile echipei de club și cele de la națională?) Nu, e tot tensiune, trebuie să fii concentrat și nu simt o diferență foarte mare”, a declarat Ștefan Târnovanu. 

Ștefan Târnovanu nu a uitat meciurile cu Silkeborg

Întrebat dacă nu-l compătimește pe Dumitru Celeadnic (30 ani) pentru cele 5 goluri primite, portarul FCSB-ului și-a amintit că și el a încasat tot atâtea goluri de la jucătorii lui Silkeborg, în ambele meciuri din grupele UEFA Conference League. 

„(Reporter: Nu ți-a fost milă de portarul Moldovei că a luat 5 goluri? Ai trăit și tu asta) Am luat și eu 5 (râde). Ce pot să fac eu pentru el? Cum eu am luat 5, nici cel de la Silkeborg nu s-a gândit mine. Asta e viața, să treacă peste acest moment și să continue să lupte.

Îmi doresc să merg la club acum, să continuăm cu victoriile, să ajungem din în ce în ce mai sus, iar legat de echipa națională, să joc cât mai mult, normal.

Mister (n.r. – Edi Iordănescu) ne-a ajutat să ne integrăm, pe cei tineri. Să fim în angrenajul echipei mari, ne-a ajutat foarte mult. Suntem tineri, ne cunoaște pe majoritatea și suntem uniți”, a mai spus Ștefan Târnovanu. 

Rezumat Moldova - România 0-5

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!