"Bre, nu-ti ziceam tie prima data?!" :) Reactia de ultima ora a Federatiei dupa anuntul negocierilor dintre FCSB si Rosu

"Bre, nu-ti ziceam tie prima data?!" :) Reactia de ultima ora a Federatiei dupa anuntul negocierilor dintre FCSB si Rosu

FCSB e aproape sa mai taie un nume de pe lista!

Rosu n-are de gand sa plece de la nationala U19. Cel putin asta sustine seful Comisiei Tehnice de la FRF, Mihai Stoichita. Oficialul l-a sunat pe Rosu sa-l intrebe ce planuri de viitor are dupa ce a citit in presa ca ar negocia cu FCSB.

"Am vorbit cu Rosu mai inainte. L-am intrebat daca mai am antrenor sau nu la echipa U19. Mi-a zis: "Bre, iti spuneam dumitale prima daca era ceva, nu?" El il cred! Nu exista discutie intre Rosu si altcineva. Nu exista aceasta discutie, isi doreste sa-si faca treaba aici, are contract, vrea sa-si faca treaba. E echipa buna, o stiu, Rosu e un baiat care lucreaza foarte bine. Aceasta problema cu FCSB nu exista pentru moment. De cand am ramas fara atatia antrenori, am ridicat clauzele astea, trebuie sa plateasca cineva. Eu inteleg dorinta de a ajunge la o echipa buna, mare, dar trebuie sa-mi protejez si eu glia", a spus Stoichita la Digisport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT