Superliga

BOMBA! "Sunt presedintele in FUNCTIE al FRF! Daca vreau, ma duc la birou si ma apuc de treaba!" Lovitura lui Sandu:

Mircea Sandu a spus ca este inca presedintele FRF, in conditiile in care conducerea actuala nu a fost inca validata.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 12:04
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 12:09

Mircea Sandu a vorbit LIVE la Sport.ro despre ce se intampla la FRF. El a spus ca se poate intoarce oricand!

"SUNT PRESEDINTELE IN FUNCTIE!"

"Contractul meu de presedinte de onoare nu se poate rezilia. Nu are nicio treaba Adunarea Generala cu ce intelegere am eu. Daca vor sa inteleaga bine, daca nu, nu. Nu o sa se rezilieze niciun contract, nu va faceti probleme. Cred ca de doua luni de zile nu am iesit in presa si sa arunc noroi in tampeniile care s-au facut, eu i-am lasat in pace. Nu am atacat, nu am spus nimic, dar acum daca ma calca pe coada, atunci e periculos pentru ei.

Razvan Burleanu nu reprezinta nimic pentru moment, lasati-ma in pace cu el. Deci nu ma pasioneaza subiectul Burleanu, asta e adevarul.

Eu, la Tribunalul Bucuresti, pana pe 23 iunie, mai sunt presedintele FRF, dar eu nu mai vreau. Daca ma duc maine si ocup biroul, ma pot apuca de treaba. Dar eu nu mai vreau, da?! Eu nu sunt nici in spatele lui Prodan. El este santajat sa-si dea demisia, iar cand a auzit, avand copii mici, el nu se mai opreste! Am incercat sa-l linistesc.

Apelul meu: daca incep, nu ma mai opresc. Daca vreti sa ne luptam, eu nu ma mai opresc! Lasati-ma in pace ca iese rau!", a spus Mircea Sandu.

Modifică setările cookies