Liga 1

Grigoras poate sa ajunga la Rapid! "Mi-ar placea sa antrenez acolo, atmosfera in Giulesti e SENZATIONALA!" Cand pleaca de la Pandurii:

Finala Cupei Rapid-Dinamo, miercuri ora 21:00 la ProTV, pe voyo.ro si LIVE VIDEO pe mobil pe m.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Mai 2012, 18:18
Data actualizarii: Marti 22 Mai 2012, 21:23

Petre Grigoras a fost sunat in legatura cu o eventuala venire la Rapid iar antrenorul a dezvaluit ca vrea sa plece de la Pandurii.

"Sper ca intr-o zi, doua lucrurile sa se rezolve cu plecarea mea de la Panduri. Sper ca mi se vor oferi conditii mai bune decat la Pandurii la viitoare echipa. Deocamdata ma rezum la a astepta o zi-doua sa vad ce se va intampla.

Nu am nicio preferinta la finala Cupei. Nu am nicio oferta de la Dinamo. Nu pot sa consider oferta avand in vedere ca nu am discutat ceva concret nici cu Rapid. Poate o sa vin la meci miercuri.

Rapid e o echipa cu traditie, foarte iubita. In Grant se castiga foarte greu pentru ca e un public foarte frumos. Va spun cu sinceritate ca mi-ar placea sa antrenez Rapidul.
In Giulesti, atunci cand nu sunt suspendati desigur, este o atmosfera extraordinara.

Nu cunosc amanunte cu ce e acolo, am aflat din presa ca sunt multi jucatori aflati la final de contract " a spus Petre Grigoras la Fanatik Show.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies