Arnold Garita, reacție nervoasă după meciul cu Chindia: "Oamenii din România vorbesc prea mult, nu m-a sunat nimeni"

FC Arges arnold garita Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 20:05
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 20:11

Chindia Târgoviște și FC Argeș au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa 22 din Superliga României.

Golul argeșenilor a fost marcat de Arnold Garita, jucătorul despre al cărui transfer s-a discutat intens în această pauză competițională. 

Arnold Garita, deranjat de jocul său și al echipei

"Nu e niciodată ușor să înscrii goluri. Am avut șansă și am marcat, e important, pentru că a fost 1-1, dar astăzi am jucat foarte prost în prima repriză. E important să schimbăm ceva la următorul meci, pentru că nu e posibil să jucăm așa și să vrem să fim în play-off, e imposibil în acest an.

E important în acest an să rămânem în Liga 1, acesta e adevărul. Cum să joci așa și să vrei în play-off sau în Cupă? Nimic! În primul rând, eu sunt cel supărat, e normal, pentru că, în prima repriză, am șutat o singură dată pe poartă. E vina mea, e vina întregii echipe.

Eu nu vorbesc doar despre restul echipei, iar eu să fiu bine pentru că am marcat. Oi fi marcat eu, dar acest meci a fost unul de rahat pentru noi. E important ca noii jucători să se adapteze foarte repede, pentru că nu avem timp, mai avem 8 jocuri. Eu chiar nu mai am timp pentru asta", a spus Garita la finalul meciului, la DigiSport.

Cum a comentat Arnold Garita interesul de la echipele puternice din campionat

"Toți oamenii din România vorbesc prea mult. Nu e important pentru mine, eu rămân concentrat, îmi fac treaba. Unii de la alte echipe spun: 'îl vreau pe Garita!' Dar ei nu au venit niciodată cu banii pentru Garita, nicio echipă nu m-a sunat.

Doar au vorbit și au tot vorbit. Încetați să mai vorbiți! Nimeni nu a vorbit cu mine și cu clubul. E important ca toată lumea să se oprească din a mai vorbi. Lăsați-mă doar să mă concentrez pe fotbal, vreau să joc fotbal!

Dacă nu ai oferte concrete, nu vorbi de mine, oprește-te! Toată lumea vorbește! Sunt concentrat la fotbal, mai am 6 luni și termin. Lăsați-mă să îmi fac treaba. Mă vreți, sunați la club! Nu mă vreți, nu mai vorbiți!", a explicat jucătorul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!