Aflat la EURO 2024, Florinel Coman a vorbit despre transferul de la FCSB: "Nu am semnal la telefon"

FCSB EURO 2024 Florinel Coman Romania Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 12:33
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 12:41

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

După meciul cu Ucraina, în care Florinel Coman a fost titular, Gigi Becali a anunțat că Al Duhail ar fi plătit clauza de reziliere pentru jucătorul de la FCSB, chiar dacă au apărut niște probleme legate de transferul banilor. 

"Cred că a fost ultimul meci al lui Florinel la națională ca jucător al FCSB-ului. I-au achitat ăia clauza. Nu mai am cum să cer mai mult, că arabii i-au achitat clauza. Oricum cota lui crește acum, dar aia este. I-a fost achitata clauza și rămân fără Coman", a spus patronul de la FCSB, potrivit Prosport, la momentul respectiv.

Înaintea confruntării cu Belgia, Florinel Coman a fost prezenta la o conferință de presă, în cadrul căreia a fost întrebat despre mutarea din Arabia Saudită, însă a avut un răspuns clar. 

"Eu sunt aici, sunt conectat la grup, nu am timp de altceva. Mai sunt două zile până la un meci care ne poate duce mai departe. Cred că nimeni nu se gândește la nimeni altceva decât ce poate face pentru a da totul. Semnal la telefon nu am aici. Vorbesc foarte serios, chiar nu am!", a declarat internaționalul român, în cadrul unei conferințe de presă. 

Programul României la EURO 2024

17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0

22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


REZUMAT VIDEO România - Ucraina 3-0 (17 iunie 2024) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!