Dinamo ADPD Ionut Negoita Superliga

ADPD ajuta din nou clubul Dinamo cu ocazia aniversarii a 72 de ani de existenta! ACTIUNEA SUPERBA pentru strangere de fonduri

ADPD ajuta din nou clubul Dinamo cu o strangere de fonduri inedita.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 18:06
Data actualizarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 18:09

Pagina de Facebook "Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo" a anuntat astazi o noua strangere de fonduri pentru a ajuta clubul din Stefan cel Mare. 

Actiunea consta prin cumparara unui bilet virtual  la meciul Dinamo Bucuresti - Anderlecht Bruxelles din 1990. Meciul va fi difuzat pe pagina de Facebook pe data de 14 mai de la ora 20:00.

"Cu ocazia aniversarii a 72 de ani de la infiintarea clubului nostru, Asociataia Dinamovisti Pentru Dinamo va propune un eveniment special dedicat sarbatorii dinamoviste si va invita sa va alaturati in numar cat mai mare acestei initiative. Toti suporterii pot ajuta simbolic proiectul socios ADPD prin cumpararea a cel putin un bilet la acest meci, pretul variind intre 5 si 30 de lei.", a fost mesajul postat pe Facebook.

Se stie de problemele financiare ale clubului alb rosu si de faptul ca Ionut Negoita nu mai poate sustine financiar echipa, iar suporterii lupta sa o tina in viata.

Modifică setările cookies