Florin Prunea, atac la adresa oficialilor lui Dinamo! "Am vazut ca pe unii i-au trecut soferi in fisa postului. Majoritatea s-au intors la meseria de baza"

Dinamo Bogdan Balanescu Florin Prunea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Septembrie 2020, 23:38
Data actualizarii: Duminica 06 Septembrie 2020, 00:01

Florin Prunea nu a ezitat si a trimis cateva sageti catre conducerea lui Dinamo.

Florin Prunea (51 de ani), fostul presedinte al lui Dinamo, nu a ezitat si i-a atacat din nou pe cativa oficiali din conducerea lui Dinamo. Fostul portar i-a ironizat cu declaratia sa pe Bogdan Balanescu, directorul general al clubului, dar si pe Marius Iorga, seful departamenului de scouting.

Am vazut ca pe unii i-au trecut soferi in fisa postului. Majoritatea s-au intors la meseria de baz, e un lucru bun. Ma refer la cei care au putere de decizie. Sa revina la locul lor, sa vada unde le este locul. Ca s-au trezit intr-o lume care nu era a lor. Unii care inainte plimbau foile au ajuns sa conduca cluburi”, a declarat Prunea pentru Digi Sport.

Iorga a fost si soferul spaniolilor la un moment dat. I-a ajutat cand au avut nevoie sa mearga sa faca cumparaturile in oras. Iorga a reusit sa ii convinga pe spanioli sa il pastreze in club, desi suporterii, dar si fostii antrenori nu i-au vazut cu ochi buni munca prestatia in departamenul de scouting al clubului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!