Meme, replica INCREDIBILA la adresa lui Martinovic: "Sunt o acadea, vrei sa ma...?!" Cuvintele care arunca in aer scandalul MM & Reghe vs. Martinovic:

Autor: Sport.ro
Duminica 20 Ianuarie 2013, 08:58

	Meme, replica INCREDIBILA la adresa lui Martinovic: "Sunt o acadea, vrei sa ma...?!" Cuvintele care arunca in aer scandalul MM & Reghe vs. Martinovic:

Martinovici si Meme Stoica continua razboiul de la distanta

Scandalul iscat vineri seara intre Martinovic, deja fostul fundas al Stelei, si staff-ul tehnic de la club, ia proportii. Daca ieri s-a limitat in a spune doar ca nu comenteaza declaratiile fotbalistului si ca poate doar sa spuna ca si-a facut datoria fata de club, astazi, Meme s-a cam razgandit.

Intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, Mihai Stoica a tinut sa clarifice subiectul, anuntand ca Martinovic este un campitol inchis pentru Steaua si ca el este doar o marioneta care actioneaza la ordinele unor oameni de presa. Mai mult, acesta sustine in continuare ca fundasul sarb nu ar mai fi putut face fata concurentei si tocmai din cauza asta a plecat.

Partea de final a postului lui Meme socheaza insa cu adevarat: "PS Sunt o acadea, ma intreb ce vor ei sa faca, sa ma suga sau sa ma linga?", a scris acesta, raspunzand-i astfel fotbalistului, care a spus despre managerul Stelei ca asa ii numeste el pe cei cu caracterul stelistului.

"Martinovic e un subiect inchis, faptul ca a recitat ce i-au dictat unii dintre "amicii" mei jurnalisti nu-l onoreaza, ci imi confirma temeri despre care nu vreau sa vb. El se considera nedreptatit ca nu a jucat inaintea lui Chiriches, Szukala si Gardos, acum va avea ocazia sa demonstreze asta la viitorul sau club. Pot fi acuzat de multe, dar nu de ipocrizie, i-am explicat raspicat ca pt mine, un jucator care REFUZA sa joace pt Steaua intr-un meci atat de important ca cel cu Copenhaga, NU MAI EXISTA! Daca Alex Chipciu ar fi refuzat sa joace fundas dreapta si el, unde ajungeam? In niciun caz sa jucam cu Ajax...
A propos de Ajax, ma intorc pe FB dupa ce venim de la Amsterdam, in 3 ore plecam spre aeroport. Cu furtuna asta, mi-e sa nu-l caut cu Reghe pe Tom Hanks in The Terminal - part two :)))

UNITI SPRE 24 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS If I am a lollipop, I wonder what they want, to suck me or to lick me? Cand o sa inteleaga baietasii astia tristi din presa ca eu joc in alta liga, sunt pur si simplu prea bun pt niste mici loseri ca ei?", a fost mesajul complet al lui Mihai Stoica, postat pe Facebook.

Liviu Dragnea susține că a pierdut 50 de zile de libertate. A câștigat procesul cu Penitenciarul Rahova
BRAT
Modifică setările cookies