Mesaj puternic transmis de Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă după ce au adus României a patra medalie la JO 2020

marius cozmiuc ciprian tudosa jo 2020 medalie romania Jocurile Olimpice Galerie FOTO | România, în continuare o forță în canotajul mondial! Încă două medalii la Jocurile Olimpice
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 05:08
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 05:23

Cozmiuc și Tudosă au obținut a treia medalie pentru canotajul tricolor la JO 2020

Argint pentru România în proba de dublu rame masculin, obținută joi dimineața.

Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă au scos în evidență principiul pe care și-au ghidat cariera într-un sport extrem de dur: "Nu renunța niciodată, trebuie să crezi în visul tău!". Obstacolele înfuntate într-o carieră desfășurată mai ales la antrenamentele din România, țară fără pistă olimpică, le-au depășit și datorită forței mentale. 

Marius Cozmiuc: "Trebuie să nu cedezi niciodată, să lupți tot timpul"

"Când mă gândesc la momentul în care am început, ce încredere sau ce speranțe aveam, ce rezultate... Practic nu erau. Până acum ne calificam cu greu, dar nu aveam nicio șansă pentru finala A.

Acum nu doar că am intrat în finală, dar am luat și medalie. Trebuie să nu cedezi niciodată! Să lupți tot timpul pentru visul tău, fără regrete”, a spus Marius Cozmiuc, potrivit Gsp.ro.

România a cucerit medaliile de argint în proba de dublu rame masculin, joi, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tricolorii au fost cronometraţi cu timpul de 6 min 16 sec 58/100, fiind devansaţi de fraţii croaţi Martin şi Valent Sinkovic, 6 min 15 sec .29/100, care au condus cursa de la un capăt la altul. Croaţii, campioni olimpici în 2016 la dublu vâsle, au două titluri mondiale la dublu rame, în 2018 şi 2019.

Ciprian Tudosă: "Un vis devenit realitate"

„E un vis devenit realitate, după un ciclu olimpic foarte lung, în care am învățat multe lucruri noi, în care m-am autodepășit. Au fost momente foarte grele în acest ciclu, dar le-am depășit cu brio. A fost stilul nostru, am tot încercat mereu să plecăm tare, dar se pare că asta e cel mai potrivit pentru pentru noi. 

Am recuperat pe parcurs, dar croații au profitat de avantajul din prima parte. Chiar au anunțat înainte de Olimpiadă că vor lăsa proba de două rame după acest concurs. Ne predau nouă ștafeta", a concluzionat Ciprian Tudosă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!