Coreea de Sud Jocurile Olimpice Romania Jocurile Olimpice INCREDIBIL! Coreea de Sud a refuzat să îi ofere un tricou de joc României: "Nu ne miră nimic"

JO 2020 | Reacția FRF după ce Coreea de Sud a refuzat să ofere un tricou pentru poza oficială

România și Coreea de Sud se vor întâlni duminică, de la ora 14:00, în etapa a doua a grupelor Jocurilor Olimpice.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 17:55
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 18:31

Așa cum cei din departamentul de marketing al FRF procedează de fiecare dată, și înaintea meciului dintre Coreea de Sud și România aceștia au dorit să facă o postare cu tricourile de joc ce vor fi purtate de cele două națiuni în meciul ce se va juca pe Kashima Soccer Stadium.

Federația din Coreea de Sud nu a dorit să le ofere celor din FRF un tricou de joc, aceștia invocând că astfel s-ar încălca măsurile de prevenție împotriva virusului Sars-Cov-2. România va purta un tricou de joc alb, în timp ce Coreea va juca în roșu.

  • INCREDIBIL! Coreea de Sud a refuzat să îi ofere un tricou de joc României: Nu ne miră nimic

"Adversarii vor juca în roșu complet, dar au refuzat fotografia obișnuită, cu ambele echipamente, invocând contextul COVID. Nu ne-a mirat prea tare, după ce jucătorul lor Lee Dong-Gyeong l-a lăsat cu mâna întinsă pe adversarul Wood la finalul înfrângerii cu Noua Zeelandă", au scris cei de la FRF, pe site-ul oficial.

După înfrângerea surprinzătoare cu Noua Zeelandă, Dong-Gyeong a refuzat să îl salute cu mâna pe Chris Wood, fotbalistul lui Burnley care a marcat singurul gol al meciului. Wood a fost lăsat cu mâna întinsă, momentul devenind viral pe internet. Și în acest caz, federația din țara asiatică a spus că preveția este mult mai importantă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!