EXCLUSIV | ”În viață trebuie să facem sacrificii pentru a ne împlini visul!” Bianca Perie-Ghelber, prima reacție după performanța de la Tokyo

Bianca Perie-Ghelber a vorbit pentru www.sport.ro și PRO TV după calificarea în finala probei la aruncatul cu ciocanul de la Jocurile Olimpice. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 11:11
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 11:29

Bianca Perie-Ghelber s-a calificat de pe poziția a 6-a în proba finală la aruncatul cu ciocanul de la Jocurile Olimpice. Odată cu această performanță, românca a reușit să își îmbunătățească recordul personal după mai bine de un deceniu, reușind să arunce 74,18 m. 

Imediat după ce a bifat aceste realizări la Tokyo, Bianca Perie-Ghelber a declarat pentru www.sport.ro și PRO TV că este o încununare a unei cariere pline de muncă și că și-a îndeplinit visul. Atleta a dedicat această performanță fiicei, soțului și Mihaelei Melinte, antrenoarea sa. 

  • EXCLUSIV | ”În viață trebuie să facem sacrificii pentru a ne împlini visul!” Bianca Perie-Ghelber, prima reacție după performanța de la Tokyo

„Am reușit să îmi împlinesc visul!”

Înseamnă o realizare și un vis împlinit pe care mi l-am dorit întotdeauna. După 20 de ani de muncă și sport am reușit să îmi implinesc visul. 

Dedic această performanță, în primul rând, fetiței mele, Victoria, soțului meu și antrenoarei mele, Mihaela Melinte. În viață mai trebuie să facem și sacrificii și indiferent de situație trebuie să muncim și să dăm tot ce e mai bun din noi pentru a ne îndeplini visul. Sunt foarte fericită, deocamdată nu realizez ce se întâmplă, aștept să ajung în satul olimpic, să mă liniștesc și poate voi realiza atunci. Deocamdată nu am plâns, o să plâng în cameră cu siguranță”, a precizat sportiva. 

„Deocamdată, o să fac o mică pauză”

Bianca Perie-Ghelber a dezvăluit că după finala de la Jocurile Olimpice, va lua o pauză, scopul ei fiind Campionatul Mondial de Atletism din Oregon.  

„Deocamdată o să fac o mică pauză, să mă refac și voi începe umrătorul sezon și mă voi pregăti pentru Mondialele din America, din Oregon. Mi-am dorit din tot sufletul să fac un record personal la o competiție atât de mare, e tot ce îți dorești. Mai mult decat atât nu poți face”, a precizat atleta. 

„Este sufletul și inima mea!”

În încheiere, Bianca a mărturisit că tot ceea ce face este pentru fiica ei, pentru care nu a ezitat să își declare dragostea în mod public. Exact ca în calificări, când a ajuns în cateva secunde de la agonie la extaz, ajungând în finală cu ultima aruncare, atleta a schimba imediat starea și a mărturisit de un venea strigătul „Japonia”. 

„O iubesc enorm! Fetița mea este sufletul și inima mea!

Chiar la Las Fierbinți mă refeream. Nu știți că Dorel din Las Fierbinți zice „Japonia”. Mi-a plăcut faza asta și se potrivea că eram în Japonia. Mai glumim și noi, că doar nu o să stăm serioși”, a adăugat Bianca Perie-Ghelber. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies