Jocurile Olimpice Tokyo Sexy Jocurile Olimpice Ele sunt cele mai frumoase atlete de la Jocurile Olimpice! Imagini inedite cu sportivele de la Tokyo

Ele sunt cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice! | GALERIE FOTO

Cele mai sexy sportive de la Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor bate pentru o medalie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 18:27
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 19:29

Jocurile Olimpice de la Tokyo au început în mod oficial vineri, 23 iulie. Din păcate, această ediție nu se va bucura de prezența fanilor în tribune. Numeroasele cazuri de COVID-19 au determinat guvernul japonez să adope starea de urgență pe 12 iulie.

Însă telespectatorii vor putea să vadă cele mai frumoase atlete care se vor lupta pentru o medalie olimpică. 

  • Ele sunt cele mai frumoase atlete de la Jocurile Olimpice! Imagini inedite cu sportivele de la Tokyo

Allyson Felix (35 ani)

Americanca este o specialistă a Jocurilor Olimpice, câștigând 6 medalii de aur și 3 de argint. Ediția de la Tokyo va fi a cincea ediție pentru Felix. Atleta va concura la cursa de sprint 400 de metri, atât la simplu, cât și la ștafetă. 

Alica Scchmidt (22 ani)

În acest moment, sportiva germană este considerată de publicațiile sportive cea mai sexy atletă. În 2017, la Jocurile Europene U20 a ajutat Germania să obțină medalia de argint. 

Naomi Osaka (23 ani) 

Japoneză este un nume consacrat în tenisul mondial, fiind în prezent pe locul 2 WTA. Pe lângă cele 4 Grand Slamuri pe care le-a câștigat până acum în carieră, Osaka vrea să își adauge în palmares și o medalia olimpică. Va fi prima ediție a Jocurilor Olimpice pentru Naomi Osaka, care speră să fie prima tenismenă de origine japoneză care va obține o medalie olimpică. 

Georganne Moline (31 ani)

Americanca a ratat Jocurile Olimpice din 2016 din cauza unei accidentări la spate. La această ediție de la Tokyo, Moline va partice la cursa cu obstacole de 400 de metri. 

Stephanie Gilmore (33 ani)

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea o nouă probă: Surfingul. Gilmore este campioană mondială în 7 rânduri la acest sport și va reprezenta Australia la această ediție. 

Janja Garnbret (22 ani)

Escalada sportivă va debuta la această ediție a Jocurilor Olimpice, iar Garnbret este prima femeie care a câștigat cele mai importante titluri la această disciplină. Slovena este favorită să obțină medalia de aur la Tokyo.

Leticia Bufoni (28 ani)

Skateboardingul a fost și el implementat la Jocurile Olimpice. Sportiva din Brazilia deține un recor de 5 medalii la X Games. Însă o accidentare a făcut-o să coboare până pe locul 13 în clasamentul mondial. 

Simone Biles (24 ani)

Gimnasta americancă este favorită să obțină o medalie de aur la Tokyo. Are deja 5 medalii olimpice câștigate și 25 de medalii la Campionatele Mondiale. 

Marta Fiedina (19 ani) 

Sportiva din Ucraina va concura la înot artistic la Jocurile Olimpice de la Tokyo și este favorită de a obține o medalie la dublu, alături de Anastasiya Savchuck. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!