Transferul de 120 de milioane de euro FORTAT de Ronaldo! Anuntul momentului in Europa: "Pleaca in ianuarie!"

Transferul de 120 de milioane de euro FORTAT de Ronaldo! Anuntul momentului in Europa: "Pleaca in ianuarie!"

Venirea lui Cristiano Ronaldo la Juventus pare ca l-a scos din schema pe Dybala.
 

Tanarul argentinian era pana nu de mult vedeta echipei, insa o data cu venirea lui Ronaldo si-a pierdut acest statut. Si pare ca si-a pierdut si locul in echipa tinand cont ca a jucat doar 10 minute in ultimele doua etape.

Allegri prefera sa joace cu Mandzukic si Bernadeschi alaturi de Cristiano Ronaldo, motiv pentru care este criticat Maurizio Zamparini, patronul lui Palermo. Zamparini este omul care l-a lansat pe Dybala in fotbalul mare: argentinianul a jucat la echipa sa in perioada 2012-2015.

"E pe banca din cauza lui Allegri. Allegri ar trebui sa vina la Palermo si sa incerce sa castige campionatul. De fiecare data cand vad ca Dybala este lasat in afara echipei imi vine sa plang. In urma cu doi ani i-am dat un mesaj si i-am spus sa se transfere in Spania, nu in Italia. Va pleca de la Juventus pentru ca Juventus vrea sa obtina 120 de milioane de euro. Are oferte din Spania si Anglia, dar cred ca va alege Spania", a declarat Zamparini pentru RMC Sport.

Potrivit Mirror, Manchester United a pregatit cele 120 de milioane de euro, exact suma indicata de Zamparini in interviu. Pe lista pretendentilor pentru semnatura lui Dybala se mai afla si gigantii din Spania, Real si Barcelona.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Numărul deceselor provocate de coronavirus crește în ritm alarmant. Sunt 1.600 de cazuri în toată lumea
BRAT