Statistica NEGATIVA pentru Cristiano Ronaldo! Portughezul nu a marcat niciun gol din lovitura libera pentru Juventus 

Cristiano Ronaldo juventus Manchester United Real Madrid Italia Statistica NEGATIVA pentru Cristiano Ronaldo! Portughezul nu a marcat niciun gol din lovitura libera pentru Juventus
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Octombrie 2019, 21:07
Data actualizarii: Miercuri 23 Octombrie 2019, 21:10

Cristiano Ronaldo nu reuseste sa inscrie din lovitura libera.

Portughezul in varsta de 34 de ani nu are noroc la loviturile libere. De cand a semnat cu Juventus, lusitanul nu a reusit sa transforme niciuna din cele 28 de lovituri libere pe care le-a batut in cele 53 de partide pe care le-a jucat in tricoul "Batranei Doamne". Din 28 de lovituri libere, 19 din ele le-a trimis in bara, doua in out, iar 7 au fost aparate de portarul advers. 

In ultimele dueluri, Ronaldo nu a reusit sa mai lanseze mingea pe spatiul portii. Ultimele 8 lovituri libere impotriva celor de la Ajax, Fiorentina, Frosinone, Inter si Lokomotiv, s-au dus in bara, fara sa puna in pericol poarta adversarilor. 

Portughezul a marcat 33 de goluri in tricoul celor de la Juventus, insa nu reuseste sa puncteze prin ceea ce obisnuia sa fie "specialitatea" lui, in perioada in care a jucat la Manchester United sau Real Madrid. Cu toate astea, Ronaldo ramane principalul jucator care bate lovituri libere. 

De-a lungul carierei, Cristiano Ronaldo a marcat 54 de goluri din lovitura libera, 13 in tricoul celor de la Manchester United, 32 pentru Real Madrid si 9 pentru nationala Portugaliei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!