Oferte pe banda rulanta pentru Tosca! Betis, fortata sa-i stabileasca suma de transfer: suma ceruta pentru fostul jucator al Stelei

Oferte pe banda rulanta pentru Tosca! Betis, fortata sa-i stabileasca suma de transfer: suma ceruta pentru fostul jucator al Stelei

Alin Tosca a impresionat in Italia si primeste oferte pe banda rulanta.

Lazio este prima echipa care s-a interesat de serviciile fundasului roman, iar acum si cei de la Sampdoria il doresc pe fostul jucator al Stelei, noteaza sportnotizie24.it. Interesul italienilor i-a obligat pe oficialii lui Betis sa-i stabileasca un pret de transfer romanului. Betis, echipa care l-a imprumutat pe Tosca la Benevento in stagiunea trecuta, cere 3 milioane de euro in schimbul fundasului.

"In acest an, a avut 8 aparitii pentru Betis si 12 pentru Benevento si a demonstrat o excelenta tehnica si capacitate de a construi actiunile din spate", scriu jurnalistii italieni.

Betis a platit 1 milion de euro pentru transferul lui Tosca de la Steaua. Romanul mai are contract cu gruparea spaniola pana in 2021. Pe langa cluburile din Italia, si Nantes, echipa la care joaca Tatarusanu, si-a manifestat interesul pentru Tosca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: ”Cîţu este în poziţia pe care o are ca urmare a negocierilor conduse de mine”. ”Este un lucru care mă afectează”
BRAT
Modifică setările cookies