Napoli victor osimhen Italia Victor Osimhen

Napoli a reacționat, după scandalul care a luat amploare cu Osimhen: "Oferim și dovezi"

Victor Osimhen a anunțat recent că va lua măsuri legale împotriva campioanei Italiei (DETALII AICI).

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 20:33
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 20:32

În urmă cu câeva zile, Napoli a postat pe canalul oficial de pe platforma TikTok un videoclip în care apărea și Victor Osimhen. Atacantul cerea un penalty, iar asta l-a deranjat enorm pe atacantul campioanei.

Napoli a reacționat, după scandalul care a luat amploare cu Osimhen: "Oferim și dovezi"

Osimhen a șters toate postările cu Napoli de pe profilul său de Instagram. Mai mult, a anunțat că va lua măsuri legale, doar că italienii nu au stat cu mâinile în sân și au răspuns acuzațiilor.

Clubul din Serie A a emis un comunicat oficial în care a încercat să clarifice scandalul momentului cu Victor Osimhen, fotbalist pe care s-au bazat extrem de mult în stagiunea trecută.

„Napoli vrea să evite orice exploatare a problemei. Clubul subliniază că nu am vrut niciodată să jignim sau să ne batem joc de Victor Osimhen, care e o comoară a acestui club.

Oferim și o dovadă, în timpul perioadei de mercato din vară, clubul a respins ferm orice ofertă primită pentru transferul atacantului în străinătate.

Rețelele social media, în special platforma TikTok, au folosit întotdeauna o formă expresivă de limbaj, cu o formă mică de creativitate, fără a dori, ca în cazul lui Osimhen, să aibă vreo intenție de insulta sau batjocură.

În orice caz, dacă Victor a perceput vreo ofensă față de el, clubul nu a vrut asta”, se arată în comunicatul oficial emis de Napoli, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele social media.

Cotat la 120 de milioane de euro conform Transfermarkt, Victor Osimhen a fost o piesă importantă pentru Napoli în sezonul trecut, contribuind decisiv la titlul câștigat. Atacantul nigerian a jucat 6 meciuri în acest sezon alături de campioana Italiei, având trei goluri marcate și un assist. 

  • 20 de goluri în 27 de meciuri a reușit în tricoul naționalei Nigeriei
  • 75 de milioane de euro a plătit Napoli pentru a-l transfera de la LOSC Lille în septembrie 2020
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!